Kurie stipriausi vyriški dezodorantai?
QUOTE(Geismas @ 2008 08 14, 10:00)
Kurie stipriausi vyriški dezodorantai?
Na yra Troinoj... Kas dar...

O kam stiprus dezodorantas?
Pigūs dezodorantai būna laaaaabai stiprūs, bet ilgai nesilaiko
Ar čia apie antiperspirantus eina kalba? Pažastims?
Tuomet Men and Speed Stick.
Pigūs dezodorantai būna laaaaabai stiprūs, bet ilgai nesilaiko

Ar čia apie antiperspirantus eina kalba? Pažastims?
Tuomet Men and Speed Stick.
MB naudoja rexona ir gillete,labai patenkintas,sako i nieka nekeistu

Sveikos,
Gal kuri nors man padėsite
Šiandien draugas nuo ryto bumba, kad visų jo marškinėlių pažastys pagelto nuo prakaito ir dezodorantų. Kaip man visa tai išskalbti arba gal žinot kokį vyrišką dezodorantą, kuris padėtų? Nes pvz moteriškų dezodorantų, kurie nuo to apsaugo, yra pilna, o apie vyriškus nieko negirdėjau.
O kažkaip norisi savo brangųjį pradžiugint

QUOTE(babause @ 2010 10 29, 13:28)
Sveikos,
Šiandien draugas nuo ryto bumba, kad visų jo marškinėlių pažastys pagelto nuo prakaito ir dezodorantų. Kaip man visa tai išskalbti arba gal žinot kokį vyrišką dezodorantą, kuris padėtų? Nes pvz moteriškų dezodorantų, kurie nuo to apsaugo, yra pilna, o apie vyriškus nieko negirdėjau.

Naudokit DRICLOR - jis neskirstomas vyrams ar moterims, jis tiesiog sustabdo prakaitavima. Pamatysit - draugas liks TIKRAI suzavetas:)
Draugui nupirkau eurokos esanti purskiama dezodoranta (purskia dulksna) (yra tokie patys,tik tepami,t.y. paciu aluno akmeneliu) ,kurio pagrindine sudetine dalis - alunas. Anksciau naudojo mennen speed stick gelini. Naujaji naudoja jau beveik 2 sav. ir sake laaaaabai patinka, gerai apsaugo,visiskai kaip ir turetas mennen. Taciau ji ismete, kai suzinojo,kad aliuminis kaupiasi kune ir yra nuodingas

QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 19:11)
Draugui nupirkau eurokos esanti purskiama dezodoranta (purskia dulksna) (yra tokie patys,tik tepami,t.y. paciu aluno akmeneliu) ,kurio pagrindine sudetine dalis - alunas. Anksciau naudojo mennen speed stick gelini. Naujaji naudoja jau beveik 2 sav. ir sake laaaaabai patinka, gerai apsaugo,visiskai kaip ir turetas mennen. Taciau ji ismete, kai suzinojo,kad aliuminis kaupiasi kune ir yra nuodingas 

CIa gal toks permatomas kaip koks kristalas, kuri paslapint reikia pries naudojant? Ale labai ekologiskas ir naturalus

QUOTE(babause @ 2010 11 02, 19:14)
CIa gal toks permatomas kaip koks kristalas, kuri paslapint reikia pries naudojant? Ale labai ekologiskas ir naturalus
m?

Taip,tas tikriausiai (foto internete neradau). Tik kaip minejau, pirkau purkiama,taciau ta pati firma gamina ir purskiama ir toki tepama dezodoranta

QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 18:11)

ar kartais ne sitas ? http://www.ecoland.l...?id_product=191
QUOTE(bantukas @ 2012 09 21, 11:40)
Toks:

Dar i tema be aliuminio: rasos jautriai odai be aliuminio, gerai apsaugo ir vyrus