Mes turim dvejus garu puodus. Vienas plastmasinis skirtas naudoti mikobangu krosneje, o kitas silikoninis ir galima deti ant standartinio puodo ant virykles arba i mikrobange (yra speciali talpa vandeniui). Anksciau turejom toki kaip sketuka, kur taip pat dedamas i paprasta puoda. Sito pliusas buvo, kad prisitaoko prie betkokio dydzio puodo, minusas, kad trumpos kojytes, tai reikdavo pasekti vandens lygy jei verdi ka sudetingiau. Kazkaip pasilikom prie tokio stiliaus (dedamus ant turimu puodu, o ne elektrini varianta) nes atrodo taupiau vietos (silikoniniai susipaudzia, galima i betkoki puoda ar dezele sukist)ir sanaudu (nereik elektros jungt) prasmem.
Siaip labai patenkinti visi sitais reikmenimis ir nors naudojam ne kasdien, tikrai nedulka numesti kampe. Man ypac patinka garinti kalafijorai, brokoliai ir sviezios bulves, uzsimeti sviestuko ar kastinio ir apsivalgyt galima

Ir lasisa labai skani gaunasi

Kiek bandem gamint, viskas patiko. Taip pat naudojam maisto pasildymui.
A, dar prisiminiau, kad neseniai dovanu gavom toki kinietiska bambukini krepseli (?) garinimui. Ji galima det ant puodo ar vadinamos wok keptuves. Darem kinietiskus dim sum (idejus lekste i ta krepseli, kad nepazeist dim sum'u) ir gavosi puikiai
Bambukinis krepselis toks:

Beje, tokiose puoduose galima ir rukinti mesa ar zuvi. Pati dar nebandziau, bet kirba tokia mintis