Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio (>3 m.) vaiko krikštynos

Neskaičiau visos temelės, tai atsiprašau jei jau kas tokią idėją siūlė- man pav visai patiktų dovanoti arba kad vaikas gautų atminimui- proginę monetą, kurią leidžia Lietuvos bankas. 50 Lt vertės monetos kainuoja su dėžute 150 Lt, nėra pigu ax.gif Bet jei kišenė leidžia... aš pav rinkčiausi tų metų monetą, kuriais metasi gimė berniukas.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 05 04, 09:57)
Neskaičiau visos temelės, tai atsiprašau jei jau kas tokią idėją siūlė- man pav visai patiktų dovanoti arba kad vaikas gautų atminimui- proginę monetą, kurią leidžia Lietuvos bankas. 50 Lt vertės monetos kainuoja su dėžute 150 Lt, nėra pigu  ax.gif  Bet jei kišenė leidžia... aš pav rinkčiausi tų metų monetą, kuriais metasi gimė berniukas.

na nezinau g.gif ka vaikui ta moneta reiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukai @ 2011 05 04, 09:40)
dėl žaislų pritariu, bet kažin ar tokiam lepiam vaikui reikš kažką vaikiška biblija, tai labiau gal vertina mergaitės.  g.gif  Bet man tai vaikiška biblija - gražus, simboliškas dalykas.  mirksiukas.gif ir šiaip, šiais laikais kaikurie tėveliai nelabai puoselėja vaikučio vertybes, kas yra labai gaila.  unsure.gif

na taip, judriam 3 meciui iskart nepradesi jos skaityti, nebus idomu doh.gif Bet vaikai auga, po poros metu, manau tikrai jau bus laikas supazindinti vaika su tuo kas tai yra tikejimas, Dievas - ir cia manau neturi reiksmes berniukas jis ar mergaite. Juk tam ir krikstijame, kad augtu krikscioniais, o ne vien del sventes ar todel kad "visi taip daro" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukai @ 2011 05 04, 09:37)
na nezinau  g.gif ka vaikui ta moneta reiks?  g.gif

o ką kolekcionieriai veikia su jomis? Ką jums reikštų jei turėtumėt pav senelio paliktą prieškario senovinę monetą su kokiu smetonos atvaizdu? Kiekvienam savo aišku, tokios monetos yra kolekcinės, gal tai būtų pirmas būsimos kolekcijos egzempliorius, interpretacijų daug, blogiausiu atveju ta moneta galima ir parduotuvėj atsiskaityti, jei jau vargas prispaudžia.
Prašėt idėjų originalių, daviau. Aš pav kryžiuko nedovanojau vaikui nei būdama krikšto mama, nei nenorėčiau kad mano vaikas gautų, prietarai, bet... o kiti dovanoja ir nemato tame problemos...
Atsakyti
Mes sūnų krikštijom beveik 4-rių metų. Krikštatėviai padovanojo rankinį laikrodį, na, tokį kiek vaikišką, bet jam labai patiko - iškart užsisegė ant rankos. Dar kunigėlis pamatęs, pagyrė, kad gražus, tai išvis nušvito kaip saulytė biggrin.gif Dabar laikrodukas guli "Prisiminimų ir brangenybių dėžutėje" kartu su kitomis relikvijomis wub.gif, nes jau praktiškai nebenešioja.
PS. Nei mes, nei krikšto tėvai nelabai norėjom kryželių ar šaukštelių.
Atsakyti
QUOTE(coconut @ 2011 05 04, 12:58)
na taip, judriam 3 meciui iskart nepradesi jos skaityti, nebus idomu  doh.gif  Bet vaikai auga, po poros metu, manau tikrai jau bus laikas supazindinti vaika su tuo kas tai yra tikejimas, Dievas - ir cia manau neturi reiksmes berniukas jis ar mergaite. Juk tam ir krikstijame, kad augtu krikscioniais, o ne vien del sventes ar todel kad "visi taip daro"  ax.gif

taip, su jumis visiskai sutinku thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(burundukas @ 2011 05 04, 13:55)
o ką kolekcionieriai veikia su jomis? Ką jums reikštų jei turėtumėt pav senelio paliktą  prieškario senovinę monetą su kokiu smetonos atvaizdu? Kiekvienam savo aišku, tokios monetos yra kolekcinės, gal tai būtų pirmas būsimos kolekcijos egzempliorius, interpretacijų daug, blogiausiu atveju ta moneta galima ir parduotuvėj atsiskaityti, jei jau vargas prispaudžia.
Prašėt idėjų originalių, daviau. Aš pav kryžiuko nedovanojau vaikui nei būdama krikšto mama, nei nenorėčiau kad mano vaikas gautų, prietarai, bet... o kiti dovanoja ir nemato tame problemos...

tai tegu kolekcionieriai jas ir perka wink.gif
mano nuomone, ne maziukui vaikui tai dovanot. O vargui prispaudus tam ir yra tevai,krikstotevai,gimines. Apie kryziukus mes cia nekalbejom, mintis buvo tik angeliukas.
bet aciu uz ideja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ballando @ 2011 05 04, 14:19)
Mes sūnų krikštijom beveik 4-rių metų. Krikštatėviai padovanojo rankinį laikrodį, na, tokį kiek vaikišką, bet jam labai patiko - iškart užsisegė ant rankos. Dar kunigėlis pamatęs, pagyrė, kad gražus, tai išvis nušvito kaip saulytė biggrin.gif Dabar laikrodukas guli "Prisiminimų ir brangenybių dėžutėje" kartu su kitomis relikvijomis wub.gif, nes jau praktiškai nebenešioja.
PS. Nei mes, nei krikšto tėvai nelabai norėjom kryželių ar šaukštelių.

tai taip pat nebloga mintis thumb_yello.gif
reiks pasiziurineti parduotuvese, gal koks kris i aki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukai: 04 gegužės 2011 - 14:33
as girdejus esu kad kryzeliu negalima vaikui dovanot per krikstynas...tiktu tada geriau sidabrinis saukstas,su moneta labai puiki ideja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2011 05 05, 14:06)
as girdejus esu kad kryzeliu negalima vaikui dovanot per krikstynas...tiktu tada geriau sidabrinis saukstas,su moneta labai puiki ideja wink.gif

kryzeliu dovanot tikrai ir neketinam ax.gif su moneta bent jau man,tai mintis net nezinau. orginalu, bet be minties tokia dovana blush2.gif bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2011 05 05, 14:06)

O kodel negalima kryzeliu dovanot? prietaras cia kazkoks? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cc-mark: 11 balandžio 2015 - 03:39
Mes rugpjuti krykstysim dukra (4 su puse metuku bus jai) ir sunu (3menesiai bus) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 14 gegužės 2015 - 12:41
QUOTE(cc-mark @ 2015 04 11, 04:38)
O kodel negalima kryzeliu dovanot? prietaras cia kazkoks?  blush2.gif

Taip yra toks prietaras, kad jeigu žmogui padovanoji kryželi tai savo gyvenimo kryžiu jam užkrauni.
Bet sako kunigai, kad prietarai ir krikščionybė nesuderinama.
Atsakyti
Mes ir krikštysim savo vyruka (bus 5.5 metų) biggrin.gif
Atsakyti