Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? -3

QUOTE(settle @ 2009 09 09, 18:53)
Nepagavot minties, mane tik Palemonas supranta biggrin.gif

aa tada atsiprašau,kad esu nesupratinga hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
prasau pagalbos blush2.gif netycia istryniau VLC, o ji man skubiai reikalinga, parsisiunciau, bet negaliu instaliuoti, rodo klaida verysad.gif , gal kas zinote nuoroda, is kur siustis, mano windows vista blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 09 09, 18:53)
Nepagavot minties, mane tik Palemonas supranta biggrin.gif

Ta pačia liga doh.gif sergate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 09 10, 21:37)
Ta pačia liga doh.gif  sergate? g.gif

doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2009 09 10, 19:03)
prasau pagalbos blush2.gif netycia istryniau VLC, o ji man skubiai reikalinga, parsisiunciau, bet negaliu instaliuoti, rodo klaida verysad.gif , gal kas zinote nuoroda, is kur siustis, mano windows vista blush2.gif

mirksiukas.gif jau pati radau klaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 09 10, 21:37)
Ta pačia liga doh.gif  sergate? g.gif

Nesergam, gal tiesiog mūsų mąstymas panašus smile.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
Va turiu tokią problemą,pas mane nepasileidžia žaidimai parsisiūsti doh.gif
Gal yra kokia programa (kažkur internete teko matyti),kad paleistų visus žaidimus... 4u.gif
Labai prašau,padėkit help.gif

Atsakyti
QUOTE(-butterfly- @ 2009 09 19, 20:50)
Labukas mirksiukas.gif
Gal yra kokia programa (kažkur internete teko matyti),kad paleistų visus žaidimus... 4u.gif

Tokios programos tikrai nera lotuliukas.gif

Neaisku kokius zaidumus siunciates, neaisku koks PC pas Jumis, neaisku kokia OS naudojate, neaisku kokios programos pas jus PC instaliuotos ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 19 rugsėjo 2009 - 23:31
QUOTE(-butterfly- @ 2009 09 19, 20:50)
Labukas mirksiukas.gif

Čia gal apie Daemon Tools eina kalba. O gal apie Wine.
Nors gal greičiau pirmas variantas biggrin.gif

Sunku suprast iš tokio paaiškinimo.
Atsakyti
sveiki, reikia pagalbos help.gif dedu foto i fotki.com ir is ten parsisiunciau programa, kad galima butu iskart keliti daug foto, bet .... paziurejau, kad nesinaudosiu ja ir isinstaliavau. bet uztat atsirado kita prblema - negaliu dabar atidaryti neni vieno jpg failo blink.gif blink.gif raso, kad nera programos, su kuria galima butu atidaryti doh.gif kokia cia programa reikia parsisiusti, kad galeciau normaliai foto matyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 20, 12:24)
sveiki, reikia pagalbos help.gif dedu foto i fotki.com ir is ten parsisiunciau programa, kad galima butu iskart keliti daug foto, bet .... paziurejau, kad nesinaudosiu ja ir isinstaliavau. bet uztat atsirado kita prblema - negaliu dabar atidaryti neni vieno jpg failo blink.gif  blink.gif raso, kad nera programos, su kuria galima butu atidaryti doh.gif kokia cia programa reikia parsisiusti, kad galeciau normaliai foto matyti? unsure.gif

tai gal tiesiog ,kai instaliavai programą po programos ta programa,kuri nėra tau reikalinga,ją instaliuojant gal ji tokia gudri,kad buvo uždėta varnelė,kad su ja atidarinėtum,,o gal nusišneku,,,aš tai bandyčiau daryti va taip: paspausčiau dešinį ant foto,tada open with ir nurodyčiau su kokia atidaryti programa,,,ACDSeePro ,,ar ten Windows Picture and Fax Viewer ,,žiūrint kokias tuiu,
jei atidarytu foto,tada nustatyčiau ,kad su ta programa ir atidarinėtų visas foto,,ant foto dešinį-properties-general,,o ten jau matysit per ką nustatyta,,,jei ne per programą foto žiūrėti,tai tiesiog Change paspausit ir pasirenkate per kokią norite,,, nežinau ar aiškiai paporinau,,,svarbiausia,kad suprastumėte,,o jei nieko gero nepadarys,,,tada jau nežinau ką daryti,kreipkitės pas gudresnius,,, mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkas pasikeite ir foto atidaryti galiu (matyt su kazkokia kita prorama tas darome, jeigu neveikia pagrindine), bet nerodo to jpg zenkliuko, kuris buna ant foto unsure.gif
Atsakyti