Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

Žinok dar nuo tokio amžiaus daug vaikučių ateina su pampersais smile.gif tik reikės atnešti pampersų kad auklėtoja galėtų pakeisti
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoolia: 15 kovo 2010 - 20:04
Sveikos mamos,

gal jau yra kokiu ziniu del rugsejo pirmosios musu darzely?
Kitas klausimas, grupes issikelia su auganciu vaiku ar lieka tose paciose? Aukletojos? Lieka tos pacios?

Aciu uz info kas nusimanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2010 08 23, 15:53)
Sveikos mamos,

gal jau yra kokiu ziniu del rugsejo pirmosios musu darzely?
Kitas klausimas, grupes issikelia su auganciu vaiku ar lieka tose paciose? Aukletojos? Lieka tos pacios?

Aciu uz info kas nusimanot smile.gif

Dažniausiai auklėtojos keičasi kai vaikutis pereina į didesnių grupę. Grupių sąrašai yra iškabinti skelbimų lentoje koridoriuje, o auklėtojos bus aišktios tik paskutinėm rugpjūčio dienom arba rugsėjo 1 d.

Atsakyti
Gal žinot kiek laiko galioja med pažyma lopšelinukams?
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2010 08 23, 16:34)
Gal žinot kiek laiko galioja med pažyma lopšelinukams?

Pirma karta isimta pazyma galioja 2 ar 3 dienas, o ne pirmus metus vaikstantiems i darzeli - visus metus. Tas pats galioja ir mokyklai.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2010 08 23, 18:40)
Pirma karta isimta pazyma galioja 2 ar 3 dienas, o ne pirmus metus vaikstantiems i darzeli - visus metus. Tas pats galioja ir mokyklai.

Man regis, 10 dienu, o ne 2-3 mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal zinot kada ryt rinktis grupese?
Atsakyti
parasykit buhalterijos emaila, kas zinot. aciu
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Noriu jusu (tu kuriu vaikai lanko si darzeli) pasiteirauti ar yra galimyb patekti i si darzeli. Mes gyvename kitame rajone, bet vyresnele lankys Sietuvos mokykla, ir man butu labai patogu su maziuku vazineti.
Taip pat domina higiena grupese: ar tvarkingos grupes, kurios aukletojos lopselinuku grupese geresnes. Lopselinuku grupese po kiek vaiku buna? Kaip ten sergamumas?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Atgaivinkim temute 4u.gif
Mes su maze pradesim lankyti "Samalsuciu" grupe - kas su mumis?
Beje - toje grupeje uzaugo ir mano dicke 4u.gif
Atsakyti