Įkraunama...
Įkraunama...

skauda kairi pilvo sona

Laba diena, turiu problema, pries kelias dienas pradejau jausti skausma mylintis, po to kita diena skaudejo pilvo apacios kairi sona. Skausmas dingo, taciau mylintis vis tiek jauciu durius, mane tai neramina. Siuo metu gyvenu uzsieny ir negaliu pasikonsultuoti su gydytoju. Pries pora savaiciu nutraukiau kontraceptiniu tableciu Regulon vartojima, kurias geriau metus. Nemanau, kad galejau pastoti, nes nustojus gerti kontraceptines tabletes man dingsta menesines. Taip atsisiko ir praeita karta, kai isvaziavau dirbt i uzsieny, pries isvykima geriau kontraceptines tabletes apie metus laiko. tik grizus i Lietuva gydytoja israse menesines skatinanciu vaistu, ir joms prasidejus, vel emiau vartoti Regulon. Budama 18 nutraukiau nestuma ( dabar man 24 ), ir nuo to laiko geriau kontraceptines tabletes su pertraukom. Menesiniu ciklo sutrikimai prasidejo nuo 20 m. Mes su vyru noretume susilaukti vaikucio, bet nezinau, ar as turiu galimybe pastoti. Is anskto aciu uz atsakyma.
Rita
Atsakyti
Kadangi KT nebegeriat jau dvi savaites,galėjo įvykti ovuliacija,todėl ir atsirado nemalonūs jutimai pilvo apačioje.
Pastoti galimybę Jūs tikrai turite,tačiau reikia išsiaiškinti mėnesiniu ciklo sutrikimo priežąstį ir ,jei reikės,skirti gydymą.
Atsakyti