Įkraunama...
Įkraunama...

KAIP NURŪGŠTINTI, NUSŪRINTI SRIUBĄ, KOMPOTĄ?

Dažnai persūdau, arba pridedu per daug rūgščių produktų- perrūgštinu doh.gif
Gal virtuvės fanės žino būdų, kaip tokias klaidas ištaisyti?
Va ir šiandien virėm charčio , padauginom geltonų slyvukių, per rūgštu.. verysad.gif bandėm skiesti vandeniu, vistiek rūgštu..ką daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 23, 18:14)
Dažnai persūdau, arba pridedu per daug rūgščių produktų- perrūgštinu doh.gif
Gal virtuvės fanės žino būdų, kaip tokias klaidas ištaisyti?
Va ir šiandien virėm charčio , padauginom geltonų slyvukių, per rūgštu.. verysad.gif  bandėm skiesti vandeniu, vistiek rūgštu..ką daryti? unsure.gif



Jei yra persuru, tai as iberiu cukraus ir skonis pagereja.
Atsakyti
Cukrus druską neutralizuoja???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 24, 16:19)
Cukrus druską neutralizuoja???? blink.gif



Taip. Tik reikia nepadauginti cukraus.
Atsakyti
Ačiū, žinosim biggrin.gif

Dabar lauksiu, kas pasakys, kaip rūgštį išimti???? Gaspadinės, pagalbos.. essen.gif
Atsakyti
manau, kad cukrus turetu ir rugsti sumazinti smile.gif

o ateiciai siulyciau deti druskos, citrinos, cukraus ar kt. po truputi ir ragaut, truksta dar dedi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dita*: 25 rugpjūčio 2008 - 09:24
Jei per sūru ir patiekalas yra skystas - galima jame apvirti nuskustą bulvę ar kelias - puikiai sugeria druskos perteklių.
Atsakyti
Aš tai kiek žinau rūgštį galima su soda numušti, bent jau aš taip vieną kartą gavus patarimą troškinį gelbėjau blush2.gif bet tik reikia ir jos nepadaugint, aš dėjau po mažutį žiupsnelį ir vis ragavau, bet padėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE
Jei per sūru ir patiekalas yra skystas - galima jame apvirti nuskustą bulvę ar kelias - puikiai sugeria druskos perteklių.


drinks_cheers.gif taip,isbandyta,kadangi pati daznai persudau sriuba,tai tada imetu nuskusta ciela bulve ir viska dar paverdu,paskui ta bulve isgriebiu...tai tikrai sugeria drusko pertekliu thumbup.gif o va su perrugstinimu tai g.gif
Atsakyti
paprastas patarimas,jaigu persūdau ,as dedu obuoli.
Tai priklausonuo ruošiamo patiekalo,obuolys suteikia pikantiškumo.
Na,rugšti,aš,mažinu ,jai,tai sriuba,įdėdama cielą morką ar petražoles šakknytę
Na,nenorėčiau patiekalo gelbėti soda,aš grieštai prieš tokius ekspermentus. ax.gif
Atsakyti