Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

nu jo, atspėjai, man rugsėjo pirma nei šilta, nei šalta blush2.gif mirksiukas.gif
o šiaip tai neturiu ir sentimentų, man nepatiko mokytis, vargino tie visi egzai, sesijos ir pan., man labiau patinka tobulėti tuose dalykuose, kurie yra lengviau prieinami ir lengvesniu būdu lavina, nei visi stresai, egzai ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Rugsejo pirma ir man dzin smile.gif triniti.gif O siaip kas gero? biggrin.gif
Papildyta:
Sveikutes! Rugsejo pirma ir man dzin smile.gif triniti.gif O siaip kas gero? biggrin.gif
Atsakyti
nieko, man ausį perpūtė, tai skauda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 09 03, 19:11)

O kaip nepasiseke sad.gif sad.gif vaistu turi kokiu?
Papildyta:
Mano mylimukas smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 09 03, 19:11)

Vaje,kaip blogai verysad.gif ziurek greiciau sveik mirksiukas.gif
Seip kaip ir nieko gero nevyksta pas mane.Mokykla prasidejo,tokia betvarke dar,tvarkarasciai nesudaryti,cia buna pamokos cia ne.Na bet kaip nors isivaziuosim i ta ritma ax.gif o as labai jusu norejau paklaust kur jus dirbate?Ka esat abi baigusios? mirksiukas.gif as tai suku galva kur cia stoti,tai tik vienas variantas tera,namu interjero dizainas.. blush2.gif ka jus manot apie sia profesija? g.gif

Neatsiliekant nuo WWE.Matet naujaji Unforgiven plakata?Kai pamaciau vos nenuvirtau nuo kedes.Wow! wub.gif
user posted image

Laukiam siandienos kovu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grazus plakatas smile.gif labai jau toks.. (nera zodziu net...) smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Juste,as siuo metu ieskau darbo o specialybes kaip ir neturiu biggrin.gif O interjero dizainas puiki specialybe smile.gif nors manau tam reikia gera skoni ir kazkiek talenta is prigimties turet.
Atsakyti
Labutis, dėkui už baliončikus 4u.gif
ausis jau kaip ir sveika smile.gif
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 06, 18:39)
Juste,as siuo metu ieskau darbo o specialybes kaip ir neturiu biggrin.gif O interjero dizainas puiki specialybe smile.gif nors manau tam reikia gera skoni ir kazkiek talenta is prigimties turet.

zuika, o kaip tu čia taip g.gif tingėjai mokytis, neturėjai galimybių ar kaip? smile.gif

juste, aš tai esu ir prekybos mokslo paragavus ir kalbų mokslo bei švietimo studijų mirksiukas.gif
dirbau vadybininke, bet darbas nepatiko, patiko tik grafikas ir kad nelabai toli nuo namų, bet pats darbas, tai šlykštus, o ir alga buvo juokinga, nes kai pirmas darbas, nėra praktikos, tai rimtos firmos juk nesamdo, tai ir alga pas nerimtas firmas nerimta doh.gif
užtat dabar atradau save jau kuris laikas ir dirbu vertėja thumbup.gif tikiuosi kažkada tapti labai gera ir gerai apmokama vertėja blush2.gif mirksiukas.gif
aš manau, kad visgi reikia klausyti širdies, renkantis specialybę, nes darbe praleisim kone didžiausią gyvenimo dalį doh.gif tai reikia, kad patiktų (na aišku, jei už tą specialybę padorius pinigus gausi)
dėl tavo minėtos specialybės nežinau, nes nesu tuo domėjusis, bet aišku jinai fajna ir įdomi ir manau, kad jei mūsų Europa neužspaus galutinai į kampą ir dar priedo koks rusas vėl ant galvos neatsisės blink.gif unsure.gif tai bus paklausi specialybė ir gerai apmokama, kai įgysi tam tikrą praktiką ir reputaciją 4u.gif

p.s. neberodykit man tų plakatų, naktim nuo saldainiukų nebeužmigsiu biggrin.gif mirksiukas.gif

ar užfiksavot? pakeistas kovų laikas unsure.gif 23.15 val. ...
Atsakyti
As ta zinau,kad reikia rinktis specialybe ta kuri tave domintu ir tau teiktu malonuma.Bet pirma reikia ziureti kaip egzaminus issilaikai ir t.t. as tai noreciau baigus mokykla isvaziuoti i Amerika,padirbeti,pamatyti ta sali apie kuria svajoju jau nuo 8 klases,bet sunku bus issimusus is to ritmo,vel grizti prie mokslu,o be issilavinimo niekur. schmoll.gif

Vici,verteja puikus darbas,saunuole mirksiukas.gif is kokiu kalbu verti?
P.S noreciau suzinoti tavo tikraji varda blush2.gif

Dziaugiuos kad pakeistas RAW laikas,ilgiau lauke sestadienio vakare galesiu pabuti biggrin.gif arba,jis nepakeistas,tiesiog gavosi taip kad koks filmas ilgiau ejo ir tiek ax.gif
Atsakyti
niu dėkui 4u.gif šiaip įdomus darbas, sunkus labai, varginantis, bet įdomus ir tobulinantis smile.gif
verčiu pagrinde iš lenkų, bet neatsisakau ir anglų bei rusų kalbų pagal galimybes smile.gif
fajnai, jei tik kada turėsi galimybę, tai būtinai važiuok, jauna esi, įeisi į tą ritmą 4u.gif mane tai nuo kelionių kažkiek mano šuniukas varžo, visgi sunku su juo keliauti, o palikti negaliu, niekam jos nepatikiu blush2.gif nebent nepilnai dienai ir ne daugiau smile.gif
vardą tai parašysiu į a/ž, nes pastoviai visokie sekliai sekioja doh.gif
Atsakyti
O as tai kiek galiu,tiek keliauju blush2.gif tik zinoma dabar mokslai varzo.
Unforgiven rezultatai:
Chris Jericho wins World Heavyweight Championship Scramble
Triple H wins WWE Championship Scramble
Matt Hardy wins ECW Championship Scramble
Big Show attacks Undertaker
Shawn Michaels def. Chris Jericho
World Tag Team Champions Cody Rhodes & Ted DiBiase def. Cryme Tyme
Divas Champion Michelle McCool def. Maryse

Turime nauja cempiona Y2J.Gaila man CM Punk'o,jis taip man graziai atrode su cempiono dirzu,ir seip as ji labai megti pradejau ax.gif
Bet geriausia naujiena ta,kad RANDY'S GRIZO!!!! thumbup.gif mano issiilgtas saldainiukas wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gifP+2008 09 09, 20:29-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 09 09, 20:29)
Turime nauja cempiona Y2J.

protest.gif protest.gif protest.gif bash.gif box.gif umn.gif

o tave sveikinu dėl Randy mirksiukas.gif
Atsakyti