Įkraunama...
Įkraunama...

"Eurolux" salonas Kaune

Papasakosiu as jums viena istorija. smile.gif
Balandžio pradžioje užsisakėme vonią iš „Eurolux“ firmos Kaune Savanorių pr.419. Sumokėjome avansą. Pardavėja dar apsidžiaugė, kad mes kaip tik pataikėme, nes jie tuo metu darė užsakymą. Pasirašėme sutartį. Mes įsipareigojome, kai vonia bus atvežta sumokėti likusius pinigus, o firma – pristatyti vonią iki birželio mėnesio. Mes sau ramiai laukiame vonios ir darome vonios kambaryje remontą. Kelis kartus teiravomės kur reikia padaryti santechniką, kur reikia padaryti elektros lizdą, kiek palikti laisvumo tarp sienos ir vonios.
Atėjo birželio pradžia, vidurys. Vonios nėra. Birželio pabaigoje mes skambiname į firmą. Jie dabar pažada, kad vonia bus liepos 29 dieną.
Mes jau seniai pasidarėme vonios kambaryje remontą, aišku sena vonia išmesta. Nes buvo pažadėta kad nauja vonia pas mus atvažiuos birželio pradžioje.
Vasara. Karštas oras. Mes su dviem mažamečiais vaikiais prausiamės kriauklėje.
Ateina liepos 29 diena. Ir kaip jus manote? Ar vonią atvežė? Ne. Iš firmos jokios žinios.
Mes jau rugpjūčio viduryje neišsikentę vėl skambiname į „Eurolux“ firmą. Jie vėl, gražiai pasakius „kabina mums makaronus“ – tai vonia jau yra Lietuvoje, bet kažkokie dokumentai dar nesutvarkyti. Vyras jau užpykęs pradeda grasinti juos teismu.
Po pokalbio, rytojaus dieną, jau jie skambina mums ir sako: vonią atvešime jums pirmadienį rugpjūčio 18 dieną, o sumontuosime rugpjūčio 22 dieną, ar kas bus namie, gražiai pasiteiravo.
Ateina pirmadienis. Vonios nėra. Visą dieną niekur nėjome iš namų, laukėme vonios. Gerai, kad man tuo metu buvo atostogos.
Trečiadienį mes vėl neišsikentę skambiname jiems. Kaip visada „makaronai“. Tai mašina buvo sugedusi, tai dar kažkas atsitikę. Bet paskambinti ir mus perspėti, tai galėjo. Ir vėl pažadai. Dabar jau žada, kad penktadienį rugpjūčio 22 dieną, kai atvažiuos montuoti tai su savimi atsiveš vonią.
Ketvirtadienio rugpjūčio 21 dienos vakarą skambina ir sako: rytoj neturėsime didelės mašinos ar galime atvežti vonią šiandien. Sutikau, nes tuo metu buvau namie.
Galų gale atvežė vonią, bet tik tai pagrindinę dalį. Santechnikas apžiūrėjo vietą kur ji turės stovėti. Sakė, kad truputi maišo vamzdžiai, bet tą galima sutvarkyti be problemų, dar maišo rozetė, bet ir tai ne kliūtis. (O kada mes klausėme kur reikia padaryti rozetę ir kaip reikia padaryti santechniką, tai mums sakė kad nesvarbu.) o dabar jau jiems maišo.
Dar aš paklausiau, kiek laiko penktadienį montuos mums vonią, atsakė, kad visą dieną. Ir jie pas mus atvažiuos puse vienuolikos.
Atėjo penktadienis, pusė vienuolikos. Nieko nėra. Vienuolikta valanda. Nieko nėra. Pusė dvylikos - galų gale atvažiavo du santechnikai, su savimi atsinešė likusias vonios dalis. Atėjo be jokių savo įrankių.
Ir vėl pradėjo „kabinti makaronus“. Viskas jiems maišo, durys maišo, kriauklė maišo, gyvatukas maišo, rozetė maišo ir t.t. Galų gale pasakę, kad jų darbas tik iki penkių valandų apsisuko ir išėjo. O buvo dar tik dvylikta valanda.
Sutartyje parašyta, kad vonią mums sumontuos 22 dieną. Tie santechnikai atvažiavo iš karto nusiteikę šiandien nedirbti.
Mes vėl skambiname į firmą. Iš ten gauname žinią, kad jie išvažiavo į kitą objektą. Norėčiau paklausti, jeigu vieną vonią montuoja visą dieną, tai kaip gali jie į dieną turėti du objektus. Aišku mes vėl grasiname teismais.
Jau skambiname į jų būstinę susiradę tel. nr. Viską išdėstome. Tada jau atvažiuoja pas mus pats Kauno direktorius su vienu iš santechniku tiktai antroje dienos pusėje. Viską jam aprodėme, kur vaikai prausiasi, kur turi stovėti vonia. Ir kaip jus manote. Ir vis tiek jie mums pareiškė, kad šiandien jau nebespės jos sumontuoti.
Dabar jau žada, kad ją sumontuos rugpjūčio 26 dieną.
Dabar jau vonią turim, bet ja naudotis negalim.
Stovi ji viduryje svetainės, vaikai lipą į ją ir įsivaizduoja, kad maudosi.

Kas galejo pasakyti, kad su tokia firma kaip "Eurolux" , kuri reklamuojasi ivairiose parodose, taip gali atsitikti.

O gal mes cia tokie ne vieni. smile.gif

Atsakyti
thumbup.gif na pvarei cia mergaite......Svarbiausia neprarasti vilties ax.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma. smile.gif
Atsakyti
Na bet ir kantrybes turite. As jau seniausiai buciau pinigus atsiimusi ir kita vonia nusipirkusi. Bet jau jei tiek islauket, tai su ramia sazine galite issireikalauti sau nemaza nuolaida. 4u.gif
Papildyta:
Turetu pasitenkinti duotu avansu.
Atsakyti
Ziuresime kaip cia rytoj bus. Su vyru nusprendeme, kad nemokesime uz sumontavima.
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2008 08 25, 23:19)
Ziuresime kaip cia rytoj bus. Su vyru nusprendeme, kad nemokesime uz sumontavima.

Na ir kam toki burbula reikejo pusti del veluojancios vonios? smile.gif baldininkai beveik visi vveluoja, ir ka? reikejo atsiimti avansa ir atsisveikinti graziuoju. Bet ne, laukia, nervuojasi o paskui nepasitenkinimus reiskia viesai ir dar 15 min laikrasty... biggrin.gif nebutu lietuviai... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada_: 07 spalio 2008 - 18:54
Tai kad apie avanso grazinima ne kalbos nebuvo.
Nereikejo zadeti, tai ir nebutu pikta.
O gal pati noretum karsta vasara, su vaikais pagyventi be vonios? Ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2008 10 08, 07:52)
Tai kad apie avanso grazinima ne kalbos nebuvo.
Nereikejo zadeti, tai ir nebutu pikta.
O gal pati noretum karsta vasara, su vaikais pagyventi be vonios? Ka? smile.gif


Na cia jau kita kalba, jei apie avansa nekalba. Visada reikia ziureti i salygas. Nors dabar euroliukse perspeja kad parsiuntimas vonios gali trukti 3 - 4 men.
Nors kaip bebutu is klaidu mokomes... smile.gif
Atsakyti
Tai už sumontavimą sumokėjot ar ne?
Atsakyti
Dali sumos mokejom. Mums padare nuolaida. Kurios turbut nebutumem issireikalave, jei ne straipsnis laikrastyje "15min".
Atsakyti