QUOTE(mistikaa @ 2008 04 22, 01:47)
Na aš papasakosiu kaip ruošiu mėsytę: verdu gabaliuką mėsos, atvėsinu ir metu į pjaustyklę, na toks mikselis su peiliukais, principas kaip kavamales, su ja gal net galima

bet turi būti gerai atšąlusi, nes kitaip nesigaus birūs trupinukai ir viskas, tuos trupinukus galima laikyti šaldytuve ir dadėti į visas mažiukų valgomas košes ir nereikės vargti su kukuliukais, manoji žiauriai pamėgusi šį variantą, gal pravers
Man toks variantas-vargo vakariene

gaunasi sausa mesa kai susmulkintu virta gabaliuka,o ir verda ilgiau nei keli mazi kukuliukai.nededu kiausiniu jokiu prieskoniu,as padarau kelioms dienoms(kokiom 3)ir uzsaldau kai reikia isimu isverdu ir belieka su sakute biski patrinti

ypac sultingi versienos gaunasi