Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis ir mėsa

lens.gif lens.gif nu kur gi visos seimininkes? essen.gif girdejau kad ar tai 30-40g. bet ar tai teisinga tai neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(koyoties @ 2006 11 17, 13:05)
Sveikos mamos 4u.gif na pasidalinkit idejomis nuo kokios mėsytės pradedate ir kiek gramų?lauksiu patarimų ax.gif  ax.gif ačiū 4u.gif

Mums daktare patare pradeti nuo triusienos arba kalakutienos, pirma diena saukteli, o paskui didinti. Tai mes pradejome nuo kalakutienos,bet sunkiai,nelabai megsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritele: 17 lapkričio 2006 - 15:27
mes irgi pradejome nuo kalakutienos. pirma karta buvo gabaliukas 5 ar 10g (labai nedaug). ir po truputi didinau mesos porcija. girdejau kad turetu buti ne daugiau 50g!
versiena, jautiena gali alergizuoti (del pieno baltymo). sekmes skanaujant smile.gif
Atsakyti
ir aš skaičiau,kad geriau nuo kalakutienos arba triušienos pradėti..tai šiandien nupirkau Hipp daržovių tyrelę su kalakutieną (parašyta nuo 4 mėn. g.gif ) ten mėsos tik 8 procentai,bandysiu rytoj savo smalyžei įsiulyti.Pažiūrėsim,ar patiks g.gif paskui ir pati galesiu virti,jei žinosiu,koks skonis tinka bet aš laaaabai abejoju,nes viską,kas ne saldu,spjauna lauk blink.gif tai visas daržoves maišom su moliugu arba obuoliu,nes kitaip schmoll.gif
Atsakyti
na va mes jau nuo siandien skanausim mesos, nusipirkom triusi, susiporcijamvau mazais gabaleliais ir i kamera pasidejau. ziuresim kaip cia valgys essen.gif o siaip su daktare konsultavausi tai siule pradeti nuo jautienos versienos g.gif tai sakiau priprasim prie sios mesytes tada pradesiu jautienos duoti essen.gif parasysiu kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
Mes pradejom nuo triusienos. Nusipirkom triusi, sudalinom gabaliukais po 20-30 g ir uzsaldem. Kasdien po viena istraukiu ir pridedu prie darzovienes. Bet jau greit atsargos baigsis, tai bandysim kalakutiena. Ka paskui nezinau... Gal aviena, o gal vistiena, o gal kiauliena g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 11 19, 22:16)
labai gera temele  thumbup.gif nes mane kamuoja tie patys klausimai. esu girdejus, kad reik pradet nuo kalakutienos. o kas paskui?
o as maniau, kad po kalakutienos eis versiena?  g.gif

O gal geriau pradėti nuo HIPP tyrelių su mėsyte, juk vaikams labai patinka HIPP produkcija, o po to pratinti prie naminių.
Atsakyti
Aš pradėjau nuo jautienos po 30-40 g iš karto.
Atsakyti
nu vakar pabandem triusiena, tiesa pasakius jis gal net nepastebejo kad ten mesos yra biggrin.gif viska suvalge kaip visada siandien porcija didinsiu, bet kaip matau problemu nebus essen.gif
Atsakyti

mes pradėjome nuo jautienos, bet daviau jau tyrelėje padarytą. Na o kitam kartui viriau pati. biggrin.gif
Atsakyti
Mums daktarytė šiandien patarė irgi mėsytę jau įvedinėt. Sakė pradėt nuo kalakutienos arba veršienos smile.gif O kaip jūs tą mėsytę paruošiat? Išverdat ir sumalat, ar smulkiai supjaustot? g.gif Nes dėl tų keliasdešimt gramų kaskart mėsmalę trauktis tai nelabai norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2006 11 21, 16:50)
Mums daktarytė šiandien patarė irgi mėsytę jau įvedinėt. Sakė pradėt nuo kalakutienos arba veršienos  smile.gif  O kaip jūs tą mėsytę paruošiat? Išverdat ir sumalat, ar smulkiai supjaustot?  g.gif Nes dėl tų keliasdešimt gramų kaskart mėsmalę trauktis tai nelabai norisi  blush2.gif

as tai malu. turiu super daikciuka - kaip magic bullet'as, tik pigus. kiekiais nedideliais, o sumala thumbup.gif grazu ziuret. o ir po to darbo nedaug, tai ne mesmale ar kombaina isrink, isplauk, vel surink doh.gif va, reklamos pavariau ax.gif
Atsakyti