Dėl maitinimo - tai nuomonių įvairovė.

Pas mus buvo mažas hemoglobinas, tai gydytoja liepė pradėti nuo raudonos mėsos (jautiena, kalakutiena), nes jose daugiau geležies. Tuo tarpu įvairioje literatūroje rašo, kad geriau pradėti nuo baltos mėsos (vištiena, kalakutiena, triušiena...). Ale, ir suprask, tu jauna mama, kaip daryti... Vienam žurnale net nutrijos mėsą siūlė valgyti. Tiesa, vištienoje geležies itin mažai, o štai veršiena gali alergizuoti. Būkite atsargios.
Nors aš nusprendžiau mažajai pirmiausia duoti veršienos (neliko sužavėta), dabar daugiausia valgome jautieną (niam niam), yra bandžiusi kalakutieną ir vištieną (nors ir mažai geležies, bet daugeliui vaikų ji patinka).
O mėsytą aš "mikseriuoju". Turiu specialų mikserį su peiliukais, tai jis tinka ir daržovėms, ir mėsytei, ir vaisiams. Padaro fantastiškas tyreles. Pirkau buitinės technikos parduotuvėhe, mokėjau 89 Lt. Tikrai nenorėčiau terliotis su mėsmale ar kokiu kombainu...