Įkraunama...
Įkraunama...

Gastroenterologas Šiauliuose

QUOTE(žollia @ 2018 04 04, 13:11)
Sveiki. 4u.gif 
Ieškausi gastroenterologo Šiauliuose arba Klaipėdoje, nes  arčiau kaip ir nėra  ax.gif  Arčiau gal būtų Šiauliai, bet  nelabai daug  čia  radau rekomenduojamų gydytojų. Apie Acutę atsiliepimų prisiskaičiau tai baisiau baisaus  unsure.gif  Gal kas  paskutiniu metu  lankotės pas gerą gydytoją? Šiaulių Respublikinėj  Kiek peržiūrėjau, tai iki 05 mėn  pabaigos jau registracijos  nėra.  Ten  lyg ir 2 dar gastroenterologai dirba (neskaitant Acutės). O Svalbono klinikoje su siuntimu priima?
Na, turiu vilties, kad kas nors atsakys  4u.gif

Sunkiai Siauliuose su gydytojais ypac jei reikia extra (tokiu atveju nebent i priimamaji vaziuoti arba greitaja kviestis)....man va extra reikia, tai vakar visur apskambinau..nera pas ka net uz pinigus vietu biggrin.gif talonu reikia po 2 savaites laukti. Greiciausiai pas Stungi SB klinikoje galima papulti, bet dar pagalvosiu ar vel noriu pas ji registruotis.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 05 08, 10:01)
Sunkiai Siauliuose su gydytojais ypac jei reikia extra (tokiu atveju nebent i priimamaji vaziuoti arba greitaja kviestis)....man va extra reikia, tai vakar visur apskambinau..nera pas ka net  uz pinigus vietu biggrin.gif  talonu reikia po 2 savaites laukti. Greiciausiai pas Stungi SB klinikoje galima papulti, bet dar pagalvosiu ar vel noriu pas ji registruotis.

O aš kaip tik pas Stungį galvojau... Turbūt reik persigalvot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Tikrai nera Siauliuose geru gastro. Lankiausi privaciai pas Svalbona, labai nuvyle, dare kolonoskopija, po tyrimo, nepraeinant negalavimams jis sugebejo manes paklausti: “tai kodel as nepaemiau biopsijos”????? Ko pasekoje, dabar turesiu kartoti si “labai malonu tyrima”, vel narkoze, zarnyno valymas ir kiti “malonumai”. Tik aisku, tai darysiu Vilniuje. Pas Acute lankiausi ir privaciai, ir respublikineje, tai bendravimas skiriasi labai :) viena karta nuejus sneka vienus dalykus, kita kitus, nesuprasi. Pas Stungi teko lankytis keliems pazistamiems, tai atsiliepe kaip apie pilna arogancijos, pikta, grubu gydytoja.

Tai tikrai nuosirdziai siulau, jei leidzia galimybes, vaziuoti i Kauna ar Vilniu. 

Atsakyti
as taip pat ieskau gastroenetrologo siauliuose, vargstu su viduriavimu unsure.gif gal irgi yra vagstanciu ir radusiu priezasti?
Atsakyti