Įkraunama...
Įkraunama...

Po cezario visada cezaris?

Gerb. Gydytoja, noriu paklausti, ar po dvieju cezario operaciju, trecia karta galima gimdyti paciai? Po antro vaikucio gimimo praejo penkeri metai. Kitais metais noreciau susilaukti trecio, bet po gimdymo gydytojas aiskino, kad vel galiu lauktis tik po desimties metu ir vis tiek trecio jau paciai neleis gimdyti. Ar tai tiesa?
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Trečią kartą rekomenduojamas cezario pjūvis.O dėl planavimo-tikrai nereikia dešimt metų.Užtenka ir poros-kad organizmas atsistatytų.
Atsakyti
Pirmas mano gimdymas baigesi cezariu (sedmenine pirmaeiga). Ar sekantys gimdymai bus 'cezariniai' ar nebutinai?
Atsakyti
Nebūtinai.Jei vaikutis bus galvinėje pirmeigoje manau,kad galėsite gimdyti pati.
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau sužinoti, man buvo atliktas cezario pjūvis, dėl to, kad buvo kliniškai persiauras dubuo (taip sakė daktarai), tai jei tektų dar kartą gimdyti ar pačiai gimdyti ar vėl cezaris. Kokia tikimybė, kad galėčiau pagimdyti pati? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Jei vaikutis bus mažesnis, ar jei truputį kitaip statysis galvutė, Jūs puikiausiai galėsite pagimdyti ir pati. Tačiau tai išaiškės tik gimdymo metu.
Atsakyti
Laba diena.Noreciau suzinoti ar antra vaika galesiu tureti tik cezario budu jai pirmoji gime per cezari.Daktaras sake kliniskai siauras dubuo.Ka tai reiskia,ir kada vel galeciau pastoti,kad nebutu problemu del pjuvio?aciu
Atsakyti
Tai reiškia, kad tokio dydžio vaikelis, tam tikra padėtim gimdamas, Jūsų dubeniui buvo per didelis. Taigi, visai gali būti, kad kitą vaikutį pagimdysite pati. Pastoti galite, kada tik to norėsite.
Atsakyti