Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 07, 14:25)
Galiu teigti tik apie save. Tiesiog plačiau panagrinėti žmonių, gimusių gegužės 16 d., dar neturėjau galimybės ir laiko. Yra toks Robert Kemp.. parašė knygą "Meilės kortos", kurioje sujungė astrologiją su numerologija ir dar kažkuom...Gimę gegužės 16 d. yra priskiriami būgnų 3, o jų karminė korta - būgnų Dama. Tai va autorius, remdamasisi savo žiniomis ir dangaus kūnais, teigia, jog kortų derinys būgnų 3 + būgnų dama - yra kone pats nelaimingiausiais iš visų kortų kaladės derinių. Nelaimingiausias meilėje. Mano atveju tai tikra tiesa...mane likimas švaisto lyg šapelį užkišinėdamas visas įmanomas skyles.

Bet nereikia nei kortų... Nelaimė meilėje yra užprogramuota jau ir pagal Bert Hellinger...: mama iš dvynių, kurios sesė dvynė mirė 6 menesių amžiaus...Kaip teigia Hellinger, dvynių geriau apskritai neimti į poras, nes jie jau "susižęniję" su savo porininku...na o atvejis, kai porininkas miršta tai yra fatalus: likusį gyventi dvynį traukia anapilin...tokio dvynio sutuoktinis dažniausiai ima gerti...ir vedinas meilės sutuoktiniui sako: geriau  AŠ nei tu...Mano tėtis tarkim iš vieno nelaimingo atsitikimo tiesiog ritosi į kitą...ir tikrai tokie įvykiai, jog kaskart gyvybė kabėdavo ant plauko.. pusmečiais ligoninėjė...alkoholizmas nuvedė iki epilepsijos...namie, šeimoje - jokios laimės ar meilės.. vien tik smurtas ir skandalai... mes su sese užaugom su jausmu - mama mūsų kažkodėl nemyli... pagal B.Hellinger motina, traukiama į anapus tiesiog nepastebi savo vaikų... Tokioje šeimoje, tokius tėvų santykius matanti / išgyvenati mergaitė užauga taip vadinamaja "tėvo" dukra...tokios moterys  kažkaip "nemyli" vyrų...gal tiesiog neskaito jų kažkuom viršesniu, kas būtina pagal hierarchiją, nejaučia jiems pagarbos... Tokios būgnų - 3 - moterys priverstos eiti iš vienų santykių į kitus ir ieškoti meilės ir labai dažnai skaudžiai nusivilia (Tokia karma neva dėl to, jog jos aname gyvenime nepaisė kitų žmonių jausmų) Tokių moterų gyvenime visada yra žmogus, kuriam jos aukoja savo gyvenimą. mano atveju - tai sūnus. Asmeninis gyvenimas susiklosto neva tik brandžiame amžiuje...

Kai peržvelgi keletą sistemų, kuriomis žmonės bando aiškinti likimą, supranti, jog faktas, kad gimei TAU skirtu laiku ir TAU skirtoje šeimoje yra TAU pats geriausias ir tinkamiausias tolimesniam vystymuisi - yra gryniausia tiesa.

Iš gimusių gegužės 16d. žinau tik vieną  moteriškę, kurios anketoje pažinčių portale buvo toks sakinys: užauginau sūnų.. dabar noriu susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Jai buvo 57 metai...

taip pat gimėte gegužės 16 dieną?

Vat,čia tai didžiai nustebau paskaičiusi-mano tėvas yra vienas iš dvynių,jo brolis dar kūdikis mirė.Mamai labai gyvenimas nenusisekė su mano tėvu,ji mirė nuo vėžio.Tik atvirkščiai pas mus-tėvas mūsų nepastebėdavo,ir dabar nepastebi,jam mes beveik nerūpim.Bet ,kaip supratau,ir mano likimą veikia tai ,kad tėvas vienas iš dvynių?
Atsakyti
Pastaruoju metu teko lankytis savęs pažinimo grupėje Kaune, kur naudojamas konsteliacijų metodas. Paskaičius šią temą kilo įvairiausių minčių... Nustebino, kad žmonės nusivilia. Liūdna skaityt, nes galiu suprast - ateini su jautriom problemom ir tikėdamasis pokyčių, o gauni... tai ką gauni. Nuo savęs galiu pasakyt, kad šie užsiėmimai man asmeniškai labai padėjo.
Jei kas nors dar susidomėtų - daugiau info čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Penktadienis2016: 09 birželio 2016 - 15:08

Gal kas žinot kur artimiausiu metu (ar rudenį) vyks konsteliacijos? 

(Daugėlos nesiūlyti)

Atsakyti
Parduodu už simbolinę kainą. ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Knygos visiškai naujos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2017 08 21, 12:52)
Parduodu už simbolinę kainą. ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Knygos visiškai naujos. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2017 08 21, 12:52)
Parduodu už simbolinę kainą. ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka


Nauja.
Atsakyti
Sveiki, tema visai nutylo. Gal pasidalintumet patirtimi kas dar pas buvo semos isdestymui ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Dovanoju knygas (rusų k.) tam, kas domisi B.Helingerio metodu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2019 07 13, 00:05)
Sveiki,

Dovanoju knygas (rusų k.) tam, kas domisi B.Helingerio metodu. ax.gif

Padovanotos. 4u.gif
Atsakyti
https://www.hellinger.com/en/home/

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedy: 23 rugsėjo 2019 - 13:48