Nemaitinu jau 1men,bet dar nesulaukiu menesiniu,kada turetu pasirodyt? 2men.po operacijos buvau pas ginekologa,tada dar pati maitinau ,sake viskas gerai. net nezinau gal kas man netvarkoj?Kartais paskausta pilva,bet po to praeina Patarkit???
Nutraukus maitinimą nepriklausomai nuo gimdymo būdo menstruacijos turėtų būti po 4-6 savaičių.
Gerb. Daktare,
aš prieš 6 mėn. pagimdžiau, bet mėnesinės dar nesusitvarkė. Savo pienu nemaitinu vaikučio nuo 3 savaičių (nutraukiau dėl ligų vartodama vaistą Parlodel). Mėnesinės pasirodydavo tai po 1,5 mėn., tai po mėnesio. Prieš savaitę pasirodė rudų (kaip seno kraujo) išskyrų su rudomis gleivėmis, šiandien gryno raudono kraujo. Ar dar gali valytis po gimdymo? Ar čia mėnesinės? Ar gali būt, kad mėnesinės nesusitvarkė po gimdymo, ar čia kokios ligos požymis?
Ačiū už atsakymą!
aš prieš 6 mėn. pagimdžiau, bet mėnesinės dar nesusitvarkė. Savo pienu nemaitinu vaikučio nuo 3 savaičių (nutraukiau dėl ligų vartodama vaistą Parlodel). Mėnesinės pasirodydavo tai po 1,5 mėn., tai po mėnesio. Prieš savaitę pasirodė rudų (kaip seno kraujo) išskyrų su rudomis gleivėmis, šiandien gryno raudono kraujo. Ar dar gali valytis po gimdymo? Ar čia mėnesinės? Ar gali būt, kad mėnesinės nesusitvarkė po gimdymo, ar čia kokios ligos požymis?
Ačiū už atsakymą!
Menstruacijų ciklas jau turėjo susinormalizuoti. Apsilankykite pas ginekologą.
Jei nekarščiuojate, nejaučiate stiprių skausmų,nesijaudinkite. Tačiau artimiausiu metu pasirodykite gydytojui.
Laba diena,
Po cezario pjuvio kraujavau menesi laiko, po to pora kraujingu isskyru nebuvo. Maniau, kad mano gimda pilnai issivale, bet vakar (po dvieju savaiciu) vel pasirode kraujingos su rudomis priemaisomis isskyros. Ar tai jau menesines ar dar toliau valosi gimda ? Siandien isskyru vel nera. Kas tai ?
Po cezario pjuvio kraujavau menesi laiko, po to pora kraujingu isskyru nebuvo. Maniau, kad mano gimda pilnai issivale, bet vakar (po dvieju savaiciu) vel pasirode kraujingos su rudomis priemaisomis isskyros. Ar tai jau menesines ar dar toliau valosi gimda ? Siandien isskyru vel nera. Kas tai ?
Kraujavimas po gimdymo su pertraukomis gali tęstis 6 sav, ar net kiek daugiau. Taigi greičiausiai tai dar ne mėnesinės.
Miela gydytoja,
Kūdikio nebemaitinu 6 savaites, bet mėnesinių dar nėra, gydytoja ziūrėjo, sakė gimda nepadidėjusi ir liepė pasidaryt nėštumo testą, (testas neigiamas). Ka dabar daryt taip ir laukti mėnesinių, o gal kas yra
, nes kai praeitą kartą jūsų klasiau rašėte, kad gali nebūti mėnesinių iki 4 savaičių, labai neramu.
ačiū
Kūdikio nebemaitinu 6 savaites, bet mėnesinių dar nėra, gydytoja ziūrėjo, sakė gimda nepadidėjusi ir liepė pasidaryt nėštumo testą, (testas neigiamas). Ka dabar daryt taip ir laukti mėnesinių, o gal kas yra

ačiū

Kol kas nerimauti tikrai neverta. Juk kiekvienas organizmas individualus, irtokie varijavimai galimi. Jei mėnesins neprasidės dar po poros savaičių, pakartokite nėštumo testą.
Po gimdymo praėjo beveik 2 mėn., pati nebemaitinu apie 2 sav. Ar neturėtų dar atsirasti mėnesinės?
Mėnesinės gali atsirasti dar po poros savaičių.