Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

tikiuosi niekas nesupyks atidariau nauja tema 4u.gif

senoji tema čia

QUOTE(naitas @ 2008 09 02, 10:41)
Aš suprantu, kad yra gyvenime visokių situacijų. Bet man juokingai skamba, kai suaugę moterys pradeda savęs gailėtis, vai kokia aš pavargus, vai kokia aš išprotėjus nuo namų ruošos... Nugi susiimkit į rankas, baikit zirzti.
Niekaip negaliu suprasti, kai sako - buvau namuose, ir nekokia iš manęs šeimininkė, nespėjau nei skalbti, nei lyginti, o va išėjau į darbą, tai šeimoje toks ryšys atsirado doh.gif Suprask, kad jau ir geresne šeimininke patapo, ir suspėja buityje...
Aišku, kiekvienas elgiasi pagal savo supratimą, galimybes. Na bet yra ir bendrai priimtinos sąvokos, tokios kaip pareiga, atsakomybė.
Iš vis, įsiterpiau, kad greičiau užsidarytų karšta tema rolleyes.gif

taip atsirado rysys ir ka...isejau ir atsirado, vat buna ir taip biggrin.gif ir niekad as nezirziau, kad nespeju skalbt ar lygint, ir man tai net nesusije su mano nuotaikom ar panasiai.Savo pareigas ir atsakomybes puikiai zinau.Bet neskaitau, kad mano pareiga buti namu seiminike, namuose kuriuose gyvena seima. Mano nuomone namu seimininkai yra zmones kurie gyvena namuose t.y seimoje. Ir labai teisingai supratote - patapau as geresne ir suspeju viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2008 09 02, 10:58)
o jau darbe  dirbant visos dienos buna su sypsena????

ne nebuna schmoll.gif nustebciau jei kam butu biggrin.gif

o namie su vaiku visos dienos buna su sypsena g.gif
Atsakyti
Nelabai supratau apie ka cia kalba eina ax.gif gal ne cia papuoliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 09 02, 11:32)
Nelabai supratau apie ka cia kalba eina ax.gif gal ne cia papuoliau biggrin.gif

kalba eina apie tai ar geriau vaikui su mama, ar darzelyje nuo 1,5 metu 4u.gif
ir aisku pateikiami argumentai, uz ir pries smile.gif
Atsakyti
O tai koks ten jusu darbas,kad taip ten verziates,nes su vaiku pabodo,atsibodo ir t.t..Zinau ,kad kai kurioms geriau su draugem visa diena plepeti,kavute gurksnokiu ,,pletkinti,nei su savo vaiku buti doh.gif o vakare jos atsigriebe ir bendravimas su vaiku buna kokybiskas doh.gif Vakare as asmeniskai jau bunu pavargus,o ir vaikai irgi jau prie miego traukia,taip ,kad nelabai suprantu apie kokia ten kokybe eina sneka.O dar reikia kazka pasidaryti butyje,pasiruosti kitai dienai.Ar jums meile vaikui pabunda kai pasiilkstate ju,jums reikia astriu pojuciu g.gif Manau,kad buvimas su vaiku tam tikra perioda, istisa para ir ne vienerius metus suformuoja labai stipru rysi ir gerus santykius,o ne kazkokie vakariniai ,priesnaktiniai susibuciavimai. 4u.gif
P.S. banginiuke,
Tikiu,kad nelaime suartina seima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 02 rugsėjo 2008 - 13:18
Na ka gi ziurint i kai kuriuos postus, as ne mama, o pObaisa devil.gif - bet kuriuo atveju lieku prie savo nuomones, darzelis vaikui yra gerai, ir kuo anksciau tuo geriau (tas ankstyvumas aisku irgi turi buti protingas, nes nevesciau vaiko nevaikstancio i darzeli) nes veliau ir paciam vaikui adaptacija daug sunkesne buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2008 09 02, 15:18)
Na ka gi ziurint i kai kuriuos postus, as ne mama, o pObaisa devil.gif - bet kuriuo atveju lieku prie savo nuomones, darzelis vaikui yra gerai, ir kuo anksciau tuo geriau (tas ankstyvumas aisku irgi turi buti protingas, nes nevesciau vaiko nevaikstancio i darzeli) nes veliau ir paciam vaikui adaptacija daug sunkesne buna  4u.gif

Zynoma,kuo anksciau tuo geriau,bet tik adaptaciojos atzvilgiu,o ne stipriems ir tvirtiems santykiams su mama uzmegsti.
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2008 09 02, 14:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano nuomone, tai per anksti 1,5m. į darželį. Aš savo vyriausiajį išleidau į darželį 4m. Ir tai labai bijojau (bet pasirodo bailiau buvo man, o ne vaikui, nes labai greitai pritapo). Ir patenkintas , be jokių kaprizų eina iki šiol ( tiesa, jau į paruošiamą) 4u.gif O štai vidurinįjį pradėjau leisti nuo 2,5m. Bet kol kas nežinau kaip čia mums bus ( o kaip tik galvojau, kad judrus, žingeidus, tai ir lengvai pritaps). Kol kas sunku g.gif
Kiek teko domėtis specialia literatūra, tai psichologiškai vaikam geriausia pradėti eiti į darželį nuo 3 m. O iki tol, mamytės, bendraukime su savo lialiukais pačios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 02 rugsėjo 2008 - 13:30
Jei jau vaikas į darželį , tai mama su juo nebendrauja doh.gif
Mamoms juk ir dirbti reikia....

Jei vaikas su aukle, tai mam jau bendrauja, nes nenumetė jo į draželį doh.gif

Įdomi ,kai kurių mamų logika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 09 02, 14:28)
Kiek teko domėtis specialia literatūra, tai psichologiškai vaikam geriausia pradėti eiti į darželį nuo 3 m. O iki tol, mamytės,  bendraukime su savo lialiukais pačios biggrin.gif

pasiskaitytum kitokios literatūros, ten rastum priešingų minčių, kad vaikui geriau į lopšelį net nuo metukų. Taip kad kiek psichologų, tiek nuomonių. Kaip ir gydytojų. Todėl jeigu jau remtis literatūra, tai reikia visokios paskaityti, o ne vieną knygutę.

Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2008 09 02, 12:24)
o namie su vaiku visos dienos buna su sypsena  g.gif

nu matai, kai kurios dievagojas, kad taip ir yra biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(gagrate @ 2008 09 02, 13:03)
O tai koks ten jusu darbas,kad taip ten verziates,nes su vaiku pabodo,atsibodo ir t.t..Zinau ,kad kai kurioms geriau su draugem visa diena plepeti,kavute gurksnokiu ,,pletkinti,nei su savo vaiku buti doh.gif o vakare jos atsigriebe ir bendravimas su vaiku buna kokybiskas doh.gif Vakare as asmeniskai jau bunu pavargus,o ir vaikai irgi jau prie miego traukia,taip ,kad nelabai suprantu apie kokia ten kokybe eina sneka.O dar reikia kazka pasidaryti butyje,pasiruosti kitai dienai.Ar jums meile vaikui pabunda kai pasiilkstate ju,jums reikia astriu pojuciu g.gif Manau,kad buvimas su vaiku tam tikra perioda, istisa para ir ne vienerius metus suformuoja labai stipru rysi ir gerus santykius,o ne kazkokie vakariniai ,priesnaktiniai  susibuciavimai. 4u.gif

tai pagal jus, kai iseisit i darba, bendravimas su vaiku bus nebe kokybiskas. Ar jus nebeisit is viso i darba ir auginsit iki 18?
Atsakyti