Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 09 09, 19:49)
JO1, kaip supratau, tai buvo Tavo pirmas IUI?
Blyn, kaip Tau faina!!! Mane irgi Oksanos klausimas privertė paskaičiuoti, kiek man 5IUI kainuos, tai suskaičiavus konsultacijas, procedūrą ir vaistus man gausis kaip minimum 2200 Lt. Nu, bet aš negaliu Clostilbegyt'o vartoti, o tik Gonal'į, tai jis beveik viską ir "suvalgo"...

man IUI iseina nuo 700lt iki 1100 lt priklauso kada subresta folikulai ir kur lankausi. Ir juoclostas gerokai pigiau nei gonalis.. be to labai priklayuso nuo doziu kurias skiria. Man pvz clostas vienam ciklui kainuoja 20 lt- nes as sunaudoju tik 2.5 tabletes is viso( 0.5 per diena). O kitoms reikia ir 3 ir 4 tableciu per diena tai jau ir kaina kyla. O gonalis kitoms efektyviau stimuliuoja, todel skiria ji, jis tikrai brangesnis. Plius dar vaisto po IUI- vienoms reikia , kitoms nea

QUOTE(Gintute @ 2008 09 09, 21:50)
Prisiduodu  Dianai K.L i sarašiuką smile.gif
Rytoj 17val laukia 4 IUI..
Vakar gleivinė buvo 9.5mm ir trys "darbingi" folikulai 20mm, 23mm, 23 mm...
Dar vakar naktį susileidau Ovitrelle, bet biškutį pergyvenau ar ne per anksti (bet daktarė geriau juk žino). Po susileidimo ryt 17val bus praėję 40val. Kaip manot ar ne per daug?
Labai laukiu rytojaus įvykio smile.gif kažkaip viduj jaučiu, kad leliukai jau kažkur šalia skrajoja smile.gif

sveikinu, dideliausios sekmes:) neblogas derlius sakyciau

QUOTE(matylda @ 2008 09 09, 22:47)
labas vakaras!jei priimsite,noreciau buti jusu burelyje.kartais jus paskaitydavau,bet nelabai viska suprasdavau  blush2.gif jei nebus sunku,labai lauksiu jusu komentaru.su draugu nesisaugom nuo 2003.problema pas ji.siandien pirma karta nuejau pas gydytoja V. vaisingumo klinikoj.paziurejo echoskopu,pamate dominuojanti folikula ir pasiule jau ketvirtadieni pasidaryti IUI.gavau lengva soka,nes tikejausi ilgesnes proceduros,kad skirs kazkokius vaistus ar panasiai,o cia susitarem,kada ketvirtadieni atvaziuosim.na,gydytoja ji ir tiesiog atsiduodu jos valiai.pries kelias naktis sapnavau,kad dare IUI o pasidarius testa rode II,tai manau kad gal but cia tas greitas ir yra mano sansas  blush2.gif kad ir kaip bebutu viltis turi buti.tai tokia mano istorija.labanakt!

gal viena karta pasidarysi IUI ir nestuke.gif busi?smile.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2008 09 09, 19:58)
Labas Diana KL  4u.gif , isduok paslapti, kadangi turi statistika savo rankose, pas kuria gyd. geresni rezultatai?  mirksiukas.gif  Niekaip neapsisprendziu pas ka darytis 1IUI. Jau lankiausi VK pas U, Mesk. ir Visock. - visos speces tik va turi savo charakteri  biggrin.gif

As kadangi Kaune klinikose pas Tvarijonaviciene buvau, tai ji mane i Vaisingumo klinika pasikviete g.gif Ar esat kas buve pas ja?
QUOTE(Gintute @ 2008 09 09, 21:50)

Sekmes tau 4u.gif nestuke.gif
QUOTE(matylda @ 2008 09 09, 22:47)
labas vakaras!jei priimsite,noreciau buti jusu burelyje.kartais jus paskaitydavau,bet nelabai viska suprasdavau  blush2.gif jei nebus sunku,labai lauksiu jusu komentaru.su draugu nesisaugom nuo 2003.problema pas ji.siandien pirma karta nuejau pas gydytoja V. vaisingumo klinikoj.paziurejo echoskopu,pamate dominuojanti folikula ir pasiule jau ketvirtadieni pasidaryti IUI.gavau lengva soka,nes tikejausi ilgesnes proceduros,kad skirs kazkokius vaistus ar panasiai,o cia susitarem,kada ketvirtadieni atvaziuosim.na,gydytoja ji ir tiesiog atsiduodu jos valiai.pries kelias naktis sapnavau,kad dare IUI o pasidarius testa rode II,tai manau kad gal but cia tas greitas ir yra mano sansas  blush2.gif kad ir kaip bebutu viltis turi buti.tai tokia mano istorija.labanakt!

As galvoju kad tau neapsimoka daryti IUI. Reikia vyra istirti, tave. O cia is karto IUI. Gal jie bando tik pinigus istempti, o pinigai nemazi. Kas tave pasikviete daryti IUI? g.gif Cia mano nuomone, gal yra mergaiciu kurios mano kitaip
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 09 10, 09:53)

As galvoju kad tau neapsimoka daryti IUI. Reikia vyra istirti, tave. O cia is karto IUI. Gal jie bando tik pinigus istempti, o pinigai nemazi. Kas tave pasikviete daryti IUI? g.gif  Cia mano nuomone, gal yra mergaiciu kurios mano kitaip

na kodel- taigi raso, kad problema pas vyra. 4u.gif reiskia zino.
O jei nesisaugo 2003 m., tai nemanau, kad dar verta guma temti...
Atsakyti
Sveikutės, 2 folikulai 16 mm gerai ar mažoka? blush2.gif Dar paauginsiu iki šeštadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 09 10, 09:53)
As kadangi Kaune klinikose pas Tvarijonaviciene buvau, tai ji mane i Vaisingumo klinika pasikviete  g.gif Ar esat kas buve pas ja?
Sekmes tau 4u.gif  nestuke.gif

Gal jie bando tik pinigus istempti, o pinigai nemazi. Kas tave pasikviete daryti IUI? g.gif  Cia mano nuomone, gal yra mergaiciu kurios mano kitaip

niu reiketu, gal daugiau nevaisingumo daktarais pasitiketi... gi ne visi jie tik sedi ir ziuri,kaip daugiau pinigu is musu istraukti... zinau, kad karais brangiai iseina, net cia gi ne vieta pinigus taupyti savo sveikatos saskaita. mergaites ir paskolas ima ir ko tik nedaro, kad maziukas butu.. dar cia tik IUI, IVF mergaites gi tukastancius moka.... ir nemanau, kad tai yra pinigu svaistymas... jei naturaliai neisena metais, o maziuko norisi tai ka gali daryti... laukti sebuklo arba gydytis...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pas mane, mergytės, žinokite juodos dienos verysad.gif Išleidau ketvirtai stimuliacijai apie 1200 Lt vien Gonaliui, susileidau 10 ampulių 75 Gonal, pirmadienį nuvykau pas ginekologę, buvo 15 c.d. - turėjau 2 folikulus arti 17mm ir keturis nuo 14 iki 17 mm, gleivinė virš 8. Tai man ginė skyrė Duphastono ir liepė ruoštis laparaskopijai, IUI atšaukė. Žinokite iki šiol nesuprantu daktarės sprendimo g.gif Gonalio tiek skyrė, nes praėjusias tris stimuliacijas mano folikulai visai neaugo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaukiuTave: 10 rugsėjo 2008 - 16:17
QUOTE(SaukiuTave @ 2008 09 10, 17:15)
Sveikos 4u.gif

Pas mane, mergytės, žinokite juodos dienos  verysad.gif Išleidau ketvirtai stimuliacijai apie 1200 Lt vien Gonaliui, susileidau 10 ampulių  75 Gonal, pirmadienį nuvykau pas ginekologę, buvo 15 c.d. - turėjau 2 folikulus arti 17mm ir keturis nuo 14 iki 17 mm, gleivinė virš 8. Tai man ginė skyrė Duphastono ir liepė ruoštis laparaskopijai, IUI atšaukė. Žinokite iki šiol nesuprantu daktarės sprendimo  g.gif Gonalio tiek skyrė,  nes praėjusias tris stimuliacijas mano folikulai visai neaugo

O IVF nesiūlė ??? Nes turint tiek folikulų būtų galima bandyt
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 10, 17:30)
O IVF nesiūlė ??? Nes turint tiek folikulų būtų galima bandyt

Kai man pasakė, kad skiria Duphastoną, aš žado netekau. Nežinau, jau nieko nesupratu.... Nieko nesiūlė....
Atsakyti
QUOTE(SaukiuTave @ 2008 09 10, 18:15)
Sveikos 4u.gif

Pas mane, mergytės, žinokite juodos dienos  verysad.gif Išleidau ketvirtai stimuliacijai apie 1200 Lt vien Gonaliui, susileidau 10 ampulių  75 Gonal, pirmadienį nuvykau pas ginekologę, buvo 15 c.d. - turėjau 2 folikulus arti 17mm ir keturis nuo 14 iki 17 mm, gleivinė virš 8. Tai man ginė skyrė Duphastono ir liepė ruoštis laparaskopijai, IUI atšaukė. Žinokite iki šiol nesuprantu daktarės sprendimo  g.gif Gonalio tiek skyrė,  nes praėjusias tris stimuliacijas mano folikulai visai neaugo

oi metgyt console.gif

nenoriu ereziju skleisti... bet ar folikulai nepermazi g.gif maniskis daktaras lauke, kol bus maziausiai 18 mmm... ir turejau visa kruva mazesniu, bet sake tie nebepaaugs.

IVF ir laukia iki 18 ir daugiau... maziuku nepunktuja.
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 09 10, 17:44)
oi metgyt  console.gif

nenoriu ereziju skleisti... bet ar folikulai nepermazi  g.gif  maniskis daktaras lauke, kol bus maziausiai 18 mmm... ir turejau visa kruva mazesniu, bet sake tie nebepaaugs.

Aš bent galvoju, kad iki 17 c.d. jie būtų buvę jau didesni nei 18... Mano ciklas tik labai retai būna 29 dienos, paprastai mažiausiai 32. Tai 18 c.d. galėjo daryti IUI.....
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 09 10, 17:44)
oi metgyt  console.gif

nenoriu ereziju skleisti... bet ar folikulai nepermazi  g.gif  maniskis daktaras lauke, kol bus maziausiai 18 mmm... ir turejau visa kruva mazesniu, bet sake tie nebepaaugs.

na, ckiria cetrotide ir galima dar dieną kitą paaugint, bet čia matyt nuo gydytojo priklauso
Atsakyti
QUOTE(SaukiuTave @ 2008 09 10, 18:32)
Kai man pasakė, kad skiria Duphastoną, aš žado netekau. Nežinau, jau nieko nesupratu.... Nieko nesiūlė....

gal gali savo gines paklausti priezasties? ... manau ramiau butu, jei zinotom kodel nutrauke. laikykis 4u.gif

kokie tie vaistai cetrotide? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatinoUsai: 10 rugsėjo 2008 - 17:11