QUOTE(Diana K.L. @ 2008 09 09, 19:49)
JO1, kaip supratau, tai buvo Tavo pirmas IUI?
Blyn, kaip Tau faina!!! Mane irgi Oksanos klausimas privertė paskaičiuoti, kiek man 5IUI kainuos, tai suskaičiavus konsultacijas, procedūrą ir vaistus man gausis kaip minimum 2200 Lt. Nu, bet aš negaliu Clostilbegyt'o vartoti, o tik Gonal'į, tai jis beveik viską ir "suvalgo"...
Blyn, kaip Tau faina!!! Mane irgi Oksanos klausimas privertė paskaičiuoti, kiek man 5IUI kainuos, tai suskaičiavus konsultacijas, procedūrą ir vaistus man gausis kaip minimum 2200 Lt. Nu, bet aš negaliu Clostilbegyt'o vartoti, o tik Gonal'į, tai jis beveik viską ir "suvalgo"...
man IUI iseina nuo 700lt iki 1100 lt priklauso kada subresta folikulai ir kur lankausi. Ir juoclostas gerokai pigiau nei gonalis.. be to labai priklayuso nuo doziu kurias skiria. Man pvz clostas vienam ciklui kainuoja 20 lt- nes as sunaudoju tik 2.5 tabletes is viso( 0.5 per diena). O kitoms reikia ir 3 ir 4 tableciu per diena tai jau ir kaina kyla. O gonalis kitoms efektyviau stimuliuoja, todel skiria ji, jis tikrai brangesnis. Plius dar vaisto po IUI- vienoms reikia , kitoms nea
QUOTE(Gintute @ 2008 09 09, 21:50)
Prisiduodu Dianai K.L i sarašiuką 
Rytoj 17val laukia 4 IUI..
Vakar gleivinė buvo 9.5mm ir trys "darbingi" folikulai 20mm, 23mm, 23 mm...
Dar vakar naktį susileidau Ovitrelle, bet biškutį pergyvenau ar ne per anksti (bet daktarė geriau juk žino). Po susileidimo ryt 17val bus praėję 40val. Kaip manot ar ne per daug?
Labai laukiu rytojaus įvykio
kažkaip viduj jaučiu, kad leliukai jau kažkur šalia skrajoja 

Rytoj 17val laukia 4 IUI..
Vakar gleivinė buvo 9.5mm ir trys "darbingi" folikulai 20mm, 23mm, 23 mm...
Dar vakar naktį susileidau Ovitrelle, bet biškutį pergyvenau ar ne per anksti (bet daktarė geriau juk žino). Po susileidimo ryt 17val bus praėję 40val. Kaip manot ar ne per daug?
Labai laukiu rytojaus įvykio

sveikinu, dideliausios sekmes:) neblogas derlius sakyciau
QUOTE(matylda @ 2008 09 09, 22:47)
labas vakaras!jei priimsite,noreciau buti jusu burelyje.kartais jus paskaitydavau,bet nelabai viska suprasdavau
jei nebus sunku,labai lauksiu jusu komentaru.su draugu nesisaugom nuo 2003.problema pas ji.siandien pirma karta nuejau pas gydytoja V. vaisingumo klinikoj.paziurejo echoskopu,pamate dominuojanti folikula ir pasiule jau ketvirtadieni pasidaryti IUI.gavau lengva soka,nes tikejausi ilgesnes proceduros,kad skirs kazkokius vaistus ar panasiai,o cia susitarem,kada ketvirtadieni atvaziuosim.na,gydytoja ji ir tiesiog atsiduodu jos valiai.pries kelias naktis sapnavau,kad dare IUI o pasidarius testa rode II,tai manau kad gal but cia tas greitas ir yra mano sansas
kad ir kaip bebutu viltis turi buti.tai tokia mano istorija.labanakt!

gal viena karta pasidarysi IUI ir