Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(escape @ 2008 09 03, 13:57)
grysiu as pas bogdanskiene atgal,jau kita savaite vizituka gavau 4u.gif  ax.gif pasveriau visus pliusus ir minusu neverta blaskytis 4u.gif

na tiesa:) 4u.gif sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 09 03, 09:19)
as gi neilgai pas ji lankausi - tik pora menesiu. Meskauskiene labai maloni, bet ji nedirba kiekviena diena ir bent jau man susidare ispudis, kad ji vis tiek viska reguliuoja pagal savo darbotvarke. Ir neseka taip atiidziai tu folikulu.

Va cia tai, atsiprasau, bet jus nusisnekejote vaziavau pas ja ir savaitgali, ir ta diena, kai ji neturejo buti VK, viska mano organizmas reguliavo, o ne ji. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliuke: 03 rugsėjo 2008 - 13:18
QUOTE(aukseliuke @ 2008 09 03, 15:18)
Va cia tai, atsiprasau, bet jus nusisnekejote vaziavau pas ja ir savaitgali, ir ta diena, kai ji neturejo buti VK, viska mano organizmas reguliavo, o ne ji. cool.gif

ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2008 09 03, 14:08)
zymite parasiuke IUI diena ar  mmm diena?

IUI dieną, mmm mums neįdomios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 09 03, 13:40)

pesca, ar į parašiuką traukiam? ax.gif  smile.gif

gal ir mane i parasiuka itrauktumete? ar as cia labai siulausi i kompanija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 09 03, 16:18)
gal ir mane i parasiuka itrauktumete?  ar as cia labai siulausi i kompanija  bigsmile.gif

Žinoma, tik parašyk IUI datą, kokios problemos ir pas ką gydaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 09 03, 16:22)
Žinoma, tik parašyk IUI datą, kokios problemos ir pas ką gydaisi smile.gif

pirmas IUI rugsejo 2d... pas mane PKS, pas vyras viskas gerai. bandome jau daugiau kaip 2 metus. nuo praeitu metu gruodzio su mediku pagalba. turejau 2 stimuliacijas be IUI. antroji pasibaige nestuke.gif, bet persileidau. as gyvenu JAV, tai cia ir gydausi.

aciu, kad priimate i savo buri 4u.gif .... kartu laukti lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 09 02, 21:14)
lauksim kartu  smile.gif

man echo nedare  g.gif . paskutine echo dare penktadieni,  tada turejau viena folikula 17, 5 ir visa hebra  11-12.  gleivine buvo 5mm.  man kazkaip neramu.. is kur jie zino, kad laikas be echo  g.gif ... na  tikriausiai reikia  man daugiau pasitikejimo daktarais ... beje, kokia turi buti gleivine per IUI?

pas mane penktadieni buvo vienas 15, kitas 12, tai ziurejo su echo dar pirmadieni bei antradieni pries darant IUI. Tas 12 nespejo uzaugti, tai visos viltys i ta viena folikula, gal kai pas tave ju daugiau, uztat ir neziurejo, nors siaip aisku ramiau butu jei pries IUI echo padarytu, turbut ne visi gydytoja ja daro. Del gleivines tiksliai nezinau, kiek atsimenu pas mane ji budavo 10-12mm inseminacijos diena

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 09 03, 11:40)
pesca, ar į parašiuką traukiam? ax.gif  smile.gif

aha traukiam mirksiukas.gif 3IUI 09.02. gal netycia statistika pagerint pavyks smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
Labai dziaugiuosi, kad pagaliau sis skyrelis atgijo thumbup.gif Visos per vasara pailesjom, tai rudenlis turetu but derlingas mirksiukas.gif
As taip pat kita savaite lekiu pas daktaryte, paziuresiu ka ji man sakys, jei leis, as taip pat jungsiuos prie jusu biggrin.gif

Katinousai, tau kaip suprantu viskas ok, gydytojas leido daryt IUI, baisiai lauksiu tavo geru rezultatu smile.gif
Aisku, lauksiu ir visu kitu tik teigiamu rezultatu, gal galetume uz vasara atsigriebt, nes paskutinis pasisekes IUI buvo birzeli, vaje... blink.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Oksana74 @ 2008 09 03, 09:15)
Sveikos 4u.gif Reikia jusu pagalbos 4u.gif
Man dabar 2 stimuliacija be IUI.Viskas pas mane ir MB ok,tik del kazkokiu priezasciu nepavyksta schmoll.gif Gal pas kuri nors buvo tokia situacija?Ir gal man jau kita karta prasyti,kad darytu IUI  blush2.gif

Pas mumis buvo tokia situacija - 2 stimuliacijos be IUI, viskas labai graziai uzaugo, vyro tyrimai buvo geri, bet nieko nesigavo. Nezinau kodel, bet gydytoja 3-a karta pasiule pereiti prie IUI. Taigis, si arba kita cikla darysiuos jau 2IUI. Manau, tu ir pati gali gydytojai pasiulyti, nuo to neblogiau, tik dvigubai brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 09 03, 21:26)
Labas vakaras  ax.gif
Katinousai, tau kaip suprantu viskas ok, gydytojas leido daryt IUI, baisiai lauksiu tavo geru rezultatu  smile.gif 
Aisku, lauksiu ir visu kitu tik teigiamu rezultatu, gal galetume uz vasara atsigriebt, nes paskutinis pasisekes IUI buvo birzeli, vaje...  blink.gif

lauksim startuojant su IUI. bigsmile.gif

aciu labai...as ir taip laukiu geru rezultatu, bet ne tik savo. taip noretusi daugiau laiminguju matyti... kaip sakai atsigriebtu mergaites uz vasara nestuke.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites,uz patarimus 4u.gif
Nusprendziau pasneketi su gine,ir tada jau kartu nuspresim ka toliau daryti ax.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti