Tuštoka čia

, kiba nebrangių pomidorų maksimkėj neprisipirkot
Taigi, iš noro įdaryt nekeptus pomidorus nieko nesigavo, nes...nutariau juos iškept orkaitėj (labai šalta šiandien buvo), taigi:
Pomidorus nupjautom viršūnėlėm išskobiu (iš išskabtuoto turinio ryt kepsiu kaiušinienę dar pridėjus šoninės vytintos), nuvarvinu, vidų papipirinu (galima ir druskint kas mėgsta), tada ruošiu masę įdarui: sumaišau pusantro pakelio varškės (liesos, su riebia bus dar skaniau

), ementalio tepamo ir mėlyno pelėsio sūrio, pripjaustau krapų ir svogūnų laiškų, tada pasmulkinu sūdytos ar rūkytos lašišos ir saulėje džiovintų pomidorų. Visu tuo gėriu prikemšu pomidorus, ant viršaus užberiu pusiau kieto tarkuoto sūrio. Kepu kol sūris gražiai nuteka aplink, apie 180 laipsnių temperatūroj, pabaigoj-160, svarbu neperkept, nes pomidoras išplersta, jei plonesne sienele buvo išskabtuotas. Iškepus ir išėmus iš orkaitės ant viršaus primečiau šviežiai kapotų krapukų. SKANAUS

Vyras sakė, kad LABAIIIII skanu

Kepiau Tėčio dienos proga

, tai su sidriuku liuksiukai suėjo

.
Prieš kepant:


ir iškepus:

Manau skanu būtų ir nekepti.