, vėliau itin draugiškais ir džiuginančiais bakstelėjimais , labai dažnai kalbinai tiek mamytę , tiek tėvelį
Aš buvau labai patenkinta , labai didžiavausi tuo , kad Tu netrukus mus aplankysi . Buvau labai išdidi , tikra "pamaiva"

( Dukryt, tikiuosi Tu to nepaveldėsi

)
Teta Gydytoja sakė , kad Tavo traukinukas turėtų atvykti 05. 28 Kaip aš laukiau tos dienos

Tu to neįsivaizduoji , o tiksliau - nepameni . Juk Tu tada nekantravai kartu su manimi . Tą savaitgalį tėtis turėjo dirbti toli nuo mūsų . Aš jo nenorėjau paleisti , bet Jis sakė , kad Tu jam pažadėjai palaukti jo grįžtančio . O juk ir mamai egzaminą reikėjo išsilaikyti !!! Tėčio bendradarbiai pralošė dalį savo atlyginimo lažindamiesi - spės grįšti tėtis ,ar ne .
05. 31 LA kartu su senele suvalgėm ledų , juokėmės - jei , ką gimdymo namai čia pat , bet gydytojai nieko nežadėjo , tai rami sau nuėjau laikyti egzamino . (Teatrologija . Ačiū , Tu man padėjai - išlaikiau ). Senelė laukė už durų
06.01 Tavo mamai , tai yra man , - 20 metelių . Visą naktį džiaugiausi -SĄRĖMIAI . Dėkojau , kad palaukei šios dienos , buvau laiminga , skambinau tėčiui , liepiau grįšt .Jis liepė važiuoti į gimdymo namus ir , jei jau Tu tikrai ateini , jis grįš . Deja , kol nuvykau ten visi sąrėmiai dingo , gydytoja liepė važiuoti namo ir laukti , jei kas - atvažiuoti . Po apžiūros dar ilgai su tavo senele sedėjom koridoriuje : ji čia , lygiai prieš 20 metų pagimdė mane . Dabar aš laukiu Tavęs ..
Vakare dar atėjo Tavo seneliai , mane pasveikino ir liepė ryt gimdyti - geras oras nusimato , o ir šiaip - jie irgi nori Tave pamatyti .Tėtis grįžo . Pirma pabučiavo Tave , po to mane

Nuvariau tėtį miegoti , o pati puoliau doroti ledus . Juk rytoj tikrai gimdysiu ir kelias dienas turėsiu apseiti be jų ! Valgydama pajutau skausmelius .Nutariau laukti kažko daugiau. Juk čia dar tik "šiaip" . Nuėjau miegoti .
Deja , pailsėti nepavyko .. Kas 10 minučių stojausi ir myniau ratuką aplink miegantį tėtį . Jo nežadinau , juk galbūt rytoj jo laukia didelis išbandymas, o jis 3 paras beveik be miego !!! 9 ryte neištvėriau - liepiau tėčiui keltis . Jau . Jokios panikos - tokia pilnatvė tiek mano , tiek tėvelio širdyje . Stebėjomės , kad viskas taip ramu . Kaip niekada gražūs medžiai , plačios šypsenos preivių , mandagūs vairuotojai buvo ... O gal tik man taip atrodė - juk Tu jau tikrai keliauji pas mane ..
Deja , viena mane apžiūrėjusi gydytoja liepė važiuoti namo . Tik paklausius tonusiukus

Juk nieko nematyti .Va čia Tavo tėtis neišlaikė : susirado mūsų gydytoją . Ji mane apžiūrėjo , pakalbėjom .Ji nusprendė patikrinti vandenuko spalvą .. Žalias .
"Sveikinu , gimdai " ...
Sulinko kojos

Iš baimės manai ? Ne , iš džiaugsmo , juk Tu , mūsų svajone , tuoj būsi su mumis !!!!!
Nuleido vandenukus ,pradėjo leisti skatinamuosius .. Patikrino , ogi kaklelis - 8 cm . Į gimdyklą

Niekas nesuprato kodėl aš vis dar su šypsena , kodėl dar vis su tėveliu juokiuosi . Juk net aparatai fiksuoja žemės drabėjimą

, Dukryte , aš Tavęs taip laukiau , kad man nieko neskaudėjo . Pamenu , kad dar spėjau kokius 4 kartus į tuoletą nueiti . Iš gimdyklos su visomis lašelinėmis ir visa gimdyme dalyvavusia komanda - juk prie jų sysioti aš negaliu!!!! Juokiausi iki nukritimo tikrąją šio žodžio prasme . Į gimdyklą mane iš paskutinio tuoleto parnešė . Prasidėjo . Ir tai aš pajutau . žingsnio žengti nebegalėjau , o tuolete juk negimdysi
Pirmas stūmimas , antras stūmimas , tręčias - VEEE
Tu pas mane ant pilvo . TU TU TU

Nieko mano gyvenime nebuvo geriau . Kartu su tėčiu verkėm krokodilo ašaromis . Tu , mano meile , atėjai . Birželio antrąją gimei Tu . Užgimei iš karto visa ..
Deja , mums teko trumpam išsiskirti .. Tau viskas buvo gerai , Tu likai su tėčiu - dėdės gydytojai kankino Tavo mamą , mane . Mamą . Keistai skamba net dabar , kai Tau jau trys mėnesiukai .. dar kartą - MAMA . Milija , Tavo mama .
Visą naktį į Tave žiūrėjau , nors pati pajudėti negalėjau , Tau užleidau visą svo lovą , o pati , gulėdama ant pčio kraštelio verkiau , verkiau iš laimės .
P.S. Milja , o , žinai , ką gydytoja man išdavė ? Tada , kai tu likai su tėveliu , mane operavo , o kai aš atsigaudinėjau po narkozės gimdykloje visiems aiškinau , kad aš turiu vaiką , kad gimdyt labai lengvą ir kad noriu , jau noriu dar vaikų .
P.S.S. gimei Tu 20 : 38 . 3600 gramų ir 51 cm . Manekenė . Myliu Tave .