Įkraunama...
Įkraunama...

Miela Milija ...

Milija ,
Labas ... banali laiško pradžia , bet , nepyk .
Net , nežinau , ar skaitysi kada nors šį mano laiškutį , bet jis skirtas Tau .
Pamenu , kaip 2007 spalio pirmą dieną tavo tėtis paklausė ar aš nupaišiau antrą juostelę tavo pirmoje nuotraukytėje .. Jis labai apsidžiaugė , kad ji yra .. kad ji yra tikra . nenupaišyta , o iš tiesų pranašaujanti Mums naują gyvenimą , įspėjanti ruoštis , kaupti jėgas ir mokintis yventi ne tik sau ...
Labai pergyvenme , kai mane paguldė ligoninę - Tu kažkodėl bijojai ateiti , norėjai dra palaikti kelis metelius , tu manei , kad mes tavęs negelbėsim ? Išdykėlė smile.gif Mes tada dar buvom gudresni už tave smile.gif
Iš tiesų , galiu Tau pasakyti didelį ačiū - vieną kartą išgąasdinusi , visą likusį laiką mano pilvuky Tu buvai gera mergaitė smile.gif wub.gif Man niekada nebuvo bloga , Tu , mano aukseli , anksti pradėjai bendrauti su savo tėveliais : savo , iš pradžių nedrąsias
Atsakyti
, vėliau itin draugiškais ir džiuginančiais bakstelėjimais , labai dažnai kalbinai tiek mamytę , tiek tėvelį heart.gif
Aš buvau labai patenkinta , labai didžiavausi tuo , kad Tu netrukus mus aplankysi . Buvau labai išdidi , tikra "pamaiva" nestuke.gif ( Dukryt, tikiuosi Tu to nepaveldėsi g.gif lotuliukas.gif )
Teta Gydytoja sakė , kad Tavo traukinukas turėtų atvykti 05. 28 Kaip aš laukiau tos dienos smile.gif wub.gif Tu to neįsivaizduoji , o tiksliau - nepameni . Juk Tu tada nekantravai kartu su manimi . Tą savaitgalį tėtis turėjo dirbti toli nuo mūsų . Aš jo nenorėjau paleisti , bet Jis sakė , kad Tu jam pažadėjai palaukti jo grįžtančio . O juk ir mamai egzaminą reikėjo išsilaikyti !!! Tėčio bendradarbiai pralošė dalį savo atlyginimo lažindamiesi - spės grįšti tėtis ,ar ne .
05. 31 LA kartu su senele suvalgėm ledų , juokėmės - jei , ką gimdymo namai čia pat , bet gydytojai nieko nežadėjo , tai rami sau nuėjau laikyti egzamino . (Teatrologija . Ačiū , Tu man padėjai - išlaikiau ). Senelė laukė už durų lotuliukas.gif
06.01 Tavo mamai , tai yra man , - 20 metelių . Visą naktį džiaugiausi -SĄRĖMIAI . Dėkojau , kad palaukei šios dienos , buvau laiminga , skambinau tėčiui , liepiau grįšt .Jis liepė važiuoti į gimdymo namus ir , jei jau Tu tikrai ateini , jis grįš . Deja , kol nuvykau ten visi sąrėmiai dingo , gydytoja liepė važiuoti namo ir laukti , jei kas - atvažiuoti . Po apžiūros dar ilgai su tavo senele sedėjom koridoriuje : ji čia , lygiai prieš 20 metų pagimdė mane . Dabar aš laukiu Tavęs ..
Vakare dar atėjo Tavo seneliai , mane pasveikino ir liepė ryt gimdyti - geras oras nusimato , o ir šiaip - jie irgi nori Tave pamatyti .Tėtis grįžo . Pirma pabučiavo Tave , po to mane blink.gif lotuliukas.gif Nuvariau tėtį miegoti , o pati puoliau doroti ledus . Juk rytoj tikrai gimdysiu ir kelias dienas turėsiu apseiti be jų ! Valgydama pajutau skausmelius .Nutariau laukti kažko daugiau. Juk čia dar tik "šiaip" . Nuėjau miegoti .
Deja , pailsėti nepavyko .. Kas 10 minučių stojausi ir myniau ratuką aplink miegantį tėtį . Jo nežadinau , juk galbūt rytoj jo laukia didelis išbandymas, o jis 3 paras beveik be miego !!! 9 ryte neištvėriau - liepiau tėčiui keltis . Jau . Jokios panikos - tokia pilnatvė tiek mano , tiek tėvelio širdyje . Stebėjomės , kad viskas taip ramu . Kaip niekada gražūs medžiai , plačios šypsenos preivių , mandagūs vairuotojai buvo ... O gal tik man taip atrodė - juk Tu jau tikrai keliauji pas mane ..
Deja , viena mane apžiūrėjusi gydytoja liepė važiuoti namo . Tik paklausius tonusiukus doh.gif Juk nieko nematyti .Va čia Tavo tėtis neišlaikė : susirado mūsų gydytoją . Ji mane apžiūrėjo , pakalbėjom .Ji nusprendė patikrinti vandenuko spalvą .. Žalias .
"Sveikinu , gimdai " ...
Sulinko kojos biggrin.gif Iš baimės manai ? Ne , iš džiaugsmo , juk Tu , mūsų svajone , tuoj būsi su mumis !!!!!
Nuleido vandenukus ,pradėjo leisti skatinamuosius .. Patikrino , ogi kaklelis - 8 cm . Į gimdyklą lotuliukas.gif Niekas nesuprato kodėl aš vis dar su šypsena , kodėl dar vis su tėveliu juokiuosi . Juk net aparatai fiksuoja žemės drabėjimą blink.gif , Dukryte , aš Tavęs taip laukiau , kad man nieko neskaudėjo . Pamenu , kad dar spėjau kokius 4 kartus į tuoletą nueiti . Iš gimdyklos su visomis lašelinėmis ir visa gimdyme dalyvavusia komanda - juk prie jų sysioti aš negaliu!!!! Juokiausi iki nukritimo tikrąją šio žodžio prasme . Į gimdyklą mane iš paskutinio tuoleto parnešė . Prasidėjo . Ir tai aš pajutau . žingsnio žengti nebegalėjau , o tuolete juk negimdysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pirmas stūmimas , antras stūmimas , tręčias - VEEE lotuliukas.gif wub.gif wub.gif
Tu pas mane ant pilvo . TU TU TU wub.gif wub.gif Nieko mano gyvenime nebuvo geriau . Kartu su tėčiu verkėm krokodilo ašaromis . Tu , mano meile , atėjai . Birželio antrąją gimei Tu . Užgimei iš karto visa ..
Deja , mums teko trumpam išsiskirti .. Tau viskas buvo gerai , Tu likai su tėčiu - dėdės gydytojai kankino Tavo mamą , mane . Mamą . Keistai skamba net dabar , kai Tau jau trys mėnesiukai .. dar kartą - MAMA . Milija , Tavo mama .
Visą naktį į Tave žiūrėjau , nors pati pajudėti negalėjau , Tau užleidau visą svo lovą , o pati , gulėdama ant pčio kraštelio verkiau , verkiau iš laimės .
P.S. Milja , o , žinai , ką gydytoja man išdavė ? Tada , kai tu likai su tėveliu , mane operavo , o kai aš atsigaudinėjau po narkozės gimdykloje visiems aiškinau , kad aš turiu vaiką , kad gimdyt labai lengvą ir kad noriu , jau noriu dar vaikų .
P.S.S. gimei Tu 20 : 38 . 3600 gramų ir 51 cm . Manekenė . Myliu Tave .
Atsakyti
Labai grazi istorija, aukit didutes 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, sveikateles Jums 4u.gif Aukit laimingos 4u.gif
Atsakyti
nuostabiai parašyta istoriaj 4u.gif
Atsakyti
labai grazi istoria, paverkiau ir as kroodilo asaromis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė mamytė user posted image
Graži istorija wub.gif aukit sveikos ir didutės 4u.gif
Atsakyti
saunuole 4u.gif
Atsakyti
Labai labai grazi istorija. Vis skaitydama ivairias gimdymo istorijas graudinuosi iki negalejimo. O kas bus kai lauksiuosi? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintukas: 03 rugsėjo 2008 - 14:20
ojei, kokia grazi istorija. atrodo viskas taip lengva, lengva. saunuole, mamyte 4u.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif o buvo tikrai lengva smile.gif ir nuo tada ik dabar viskas dar vis lengva smile.gif
ne už kalnų tikiuosi dar vieną istoriją parašyti blush2.gif
Atsakyti
Aukit sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai graziai parasei smile.gif
Atsakyti