jau tris metukus turiu mylima drauga, su kuriuo dalinuos bendru gyvenimu ir visom nuostabiom akimirkom

visus 3 metukus vartoju KT (Harmonet). Anksciau turejau daug problemu del ciklo, dabar vartojant KT jos visos liko tik slogiu prisiminimu. Tik va nutiko toks dalykelis - sis penktadienis buvo paskutines KT tabletes gerimo diena (geriu jas vakare). Ta pati penktadieni diena su draugu pasimylejome, o vakare aptikau, kad dingusi is pakuotes ta mano paskutine tabletele - apverciau namus aukstyn kojomis ir nieko neradau

Is tos panikos, kad galiu pastoti isgeriau tablete Postinoro...

Tai va pirmadieni pagal visa scenariju turejo prasideti menesines (paprastai po KT nustojimo gerti jos prasidedavo butent ta diena), o stai jau ketvirta dienele praejo o menesiniu ne zenklo...

Supanikavau - ar tai normalu? Ar kuri buvo tokia zioplyste kaip as padariusi? Mama medike (ji ne ginekologe) pataria nepergyventi ir normaliai testi KT kursa, net jei nebus menesiniu, o man si problema taip sirdele spaudzia ir mylimajam nieko nesakiau, nors ir mato, kad man kazkas blogai..
Gal yra kokiu minciu ar kas is patities ka pasakyti gali..
dekui..