Įkraunama...
Įkraunama...

Heteratopinis nėštumas

Gal ką nors žinote apie heteratopinį nėštumą.Tai labai reti atvejai. Vienas gemalas vystosi gimdoje, kitas - įtariama - kiaušintakyje. Nėštumui tik 3 savaitės, gydytojai liepia laukti dar savaitę, kol patvirtins deagnozę.
Atsakyti
Oi kaip čia sudėtingai, o ką gydytoja prognozuoja?
Atsakyti
Jeigu sekančią savaitę patvirtins diagnozę, kiaušintakį operuos. Kitą vaikiuką gimdoje išsaugos. Operacija vyks su narkoze, bijau, tačiau gydytojai sako, kad narkozė gemaliukui nepakenks. Taip pat yra rizika, kad kiaušintakis gali plyšti.
Atsakyti
QUOTE(Gerdutesmama @ 2008 09 03, 21:45)
Jeigu sekančią savaitę patvirtins diagnozę, kiaušintakį operuos. Kitą vaikiuką gimdoje išsaugos. Operacija vyks su narkoze, bijau,  tačiau gydytojai sako, kad narkozė gemaliukui nepakenks. Taip pat yra rizika, kad kiaušintakis gali plyšti.

Na, man buvo kitokia situacija. Per pirmą nėštumą gimdoje buvo labai didelė cista ir jeigu ji būtų augusi, bei atėmusi iš vaisiaus reikalingas medžiagas, reikėtų ją išoperuoti. Gydytojai taip pat prognozavo, jog tokiu atveju narkozė nepakenks ir vaisių galima išsaugoti. Ačiū Dievui cista pati dingo sulig 12 nėštumo savaičių. O Jums linkiu, kad prognozė nepasitvirtintų, o jeigu ji būtų nepalanki, linkiu, kad operacija būtų sėkminga ir sulauktumėte savo vaikelio sveikučio smile.gif
Atsakyti
labai nemalonus prisiminimai man,nes ir man sake ta pati,buvo gal 7sav. nestumo.jau buvau paruosta operacijai,laukiau kol nuves i operacine ir atejo mane priziurintis gydytojas patikrinti(pries tai tikrino ir nustate kita) ir pasake kad cia visai ne ta situacija,jokios operacijos nereikia.ir viskas gerai mum dabar 37sav. nestuke.gif labai dekinga jam 4u.gif juk per sia operacija yra rizika ,nors ir maza,jog ivyks persileidimas.tikiuosi jog tau viskas gerai, 4u.gif jei tave operavo linkiu stiprybes ir saugoti savo mazyli. smile.gif
Atsakyti