Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

Laba diena,

O kur mamytės vaikštot čia su vaikais? Mes irgi norime jungtis pasivaikščiojimams ir bendravimui 4u.gif
Atsakyti
Mes tai vaikštom po rokantiškių sodų gatvę, rokantiškių sodų 7 gatvę, kalvų sodų 2 gatve ir kai sausa užsuka į pupojų sodus, lyg taip? biggrin.gif

o kur jūs gyvenat? rolleyes.gif
Atsakyti
Gyvenu tai Rokantiškių gatvėj, o vaikštom tai net nežinau po sodų gatves, neseku kurios ten pakeliui biggrin.gif mes iki to kioskelio kai keliaudavom dažnai, kai veikdavo, kaži gal ir dabar jau veikia? Po pupojus ir mes kartais vaikštinėjam, vasarą eidavom iki to prūdelio pabraidyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos vel,
Kazkaip susidomejau tom musu kudrom. Kazin kuriai bendrijai jos priklauso? Turiu mintyje tas rokantiskiu sodu gatves gale, mazasias. Sprendziant is tvoros, ko gero kalvu sodams. Man jos labai patinka biggrin.gif Ziema taip klasiskai su vaikais ciuozinejom paciuzom, kad susisvajojau, kad galetu buti nuostabi bendra poilsio zona. Tas, aisku, ir yra, bet kazkaip nevisai ten man drasu vaiksciot - zvejai kazkokie gal biski itartini. Ypac del vaiku. O siaip sitoks mielas gamtos kampelis ir sitaip arti. Ka manot? Ir kada tiesa sakant talka, gal jau paskelbta?
Atsakyti
QUOTE(jurgama @ 2014 04 15, 20:11)
Sveikos vel,
Kazkaip susidomejau tom musu kudrom. Kazin kuriai bendrijai jos priklauso? Turiu mintyje tas rokantiskiu sodu gatves gale, mazasias. Sprendziant is tvoros, ko gero kalvu sodams. Man jos labai patinka  biggrin.gif Ziema taip klasiskai su vaikais ciuozinejom paciuzom, kad susisvajojau, kad galetu buti nuostabi bendra poilsio zona. Tas, aisku, ir yra, bet kazkaip nevisai ten man drasu vaiksciot - zvejai kazkokie gal biski itartini. Ypac del vaiku. O siaip sitoks mielas gamtos kampelis ir sitaip arti. Ka manot? Ir kada tiesa sakant talka, gal jau paskelbta?


O kur jos tiksliau yra? Kažkada ieškojom važinėdami su dviračiais- neradom.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi vaikstinejam rokantiskiu gatvelemis, bet rytais daugiausia. Ezeriukai ir karto uz sodo bendrijos tvoros susijunge abudu.
Papildyta:
Talka 04 26 d nuo 10 val prie bokstu renkamasi. Yra elfos sodu facebook grupe, kas norite rasykite savo duomenis i az, prijungsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovaite: 16 balandžio 2014 - 07:33

Mes taip pat mėgstam ten nukiukrsot smile.gif

Talka jau paskelbta. š. m. balandžio mėn. 26 d. (šeštadienį) 10-13 val. vyks s/b “Elfa”
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 02 26, 16:53)
O mes ieškome ne auklės, o namų tvarkytojos.

Gal kas galite rekomenduoti, netoliesę gyvenančią ir galinčią atvykti į Pupojų g. moteriškę/merginą, kuri 1-2 k. per mėn galėtų sutvarkyti, išvalyti, išpaluti namą.


Sveiki, jei vis dar reikia tvarkytojos, galiu rekomenduoti viena.

Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2013 02 15, 10:50)
Aš gyvenu arčiau Rokantiškių kapinių, bet, jei pamirštame apsiprekinti mieste, darbo metu, visada važiuojame Kalno g. į N. Vilnios Norfą.
Aišku, kontingentas ten kitoks, nei sakykim kokioj Mindaugo maximoj, bet nėra kažkoks tragiškas ar baisus. Žmonės kaip žmonės, gal daugiau rusakalbiai ar tuteišai.
  O Kalno g. esu susiradusi ir puikią manikiūristę ir masažuotoją. Kiek tenka važiuoti ta gatve- namai joje tvarkingi, gėlėm apsodinti. Na prie tos parduotuvėlės kartais pasibūriuoja, matosi, pijokėliai, pašiukšlina.
"Naujojo Antakalnio" projektas paskelbtas dar gal 2008 m. Jei ne dar seniau. Kolkas jis visiškoje ramybės būsenoje ir nežinia kada bus 'prikeltas". Ten tikrai kolkas niekas nevyksta.


Gal turite tos manikiuristes is kalno g. Kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(chevy_girl @ 2014 09 16, 00:32)
Sveiki, jei vis dar reikia tvarkytojos, galiu rekomenduoti viena.

Papildyta:
Gal turite tos manikiuristes is kalno g. Kontaktus?


Apgailestauju, bet pamečiau kartu su visa užrašine. ax.gif

Lankiausi vasarą pas kitą, Žvėryne, bet atvirai skaant dabar vėl esu paieškose. ax.gif


Atsakyti
Alio, ar dar yra cia gyvu? mirksiukas.gif Taip jau atsitiko, kad mano sesiamete sulauke mazosios sesutes, tai mielai rastume su kuo bendrauti vietoj, nes buname namuose blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti