O man cesnakai visai netinka moliugu sriuboje  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Neryte @ 2008 10 24, 11:23)
tai kad jų ten visai nesijaucia
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 24, 06:47)
Aš irgi praeitą savaitę tokią sriubytę viriau, tai galiu pritart, kad tikrai labai niam niam  
 
Bet kažkokia jinai pas tave labai šviesi, pas mane geltonesnė buvo. gal grietinėlės labai daug pylei?
O tu čia paprikos miltelius dėjai? šiaip juodieji pipirai su moliūgais labai dera
Bet kažkokia jinai pas tave labai šviesi, pas mane geltonesnė buvo. gal grietinėlės labai daug pylei?
O tu čia paprikos miltelius dėjai? šiaip juodieji pipirai su moliūgais labai dera
nuo grietineles pabalo. Atrodo, lyg labai daug ir nepyliau
dejau baltuju pipiru. veliau astriosios paprikos.
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 24, 09:28)
tikrai nesijaute.
                Prisiminiau, kad šią savaitę viriau laaabai neblogą sriubytę, tik nuotraukos nepridėsiu, nepykit  
 
Nužiūrėjau receptą kažkada netyčia įsijungus Roberto receptus, ar kaip ten ta laida vadinasi. taigi :
SAVOJOS KOPŪSTŲ SRIUBA
Puodui sriubos (6-7 porcijom) jums reikės:
0.5 savojos kopūsto (yra tokie pirkti);
gabaliuko skilandžio (čia pagal receptą, bet aš jo nepirkau, nes labai jau nepigus, o dėjau rūkytą ar tai lengvai vytintą dešrą, nepamenu);
8-10 vidutinio dydžio bulvių;
3 nedidelių svogūnų;
3 česnako skiltelių;
sultinio
kopūstą supjausčiau kaip salotom, supjausčiau dešrą kubeliais ir šiuos du ingridientus apviriau šiek tiek su kubeliu sultinio. Kitame puode kartu su pora kubelių sultinio išviriau bulves, svogūnus ir česnakus. Išvirus šio puodo turinį sublenderiavau ir padarytą tyrelę supyliau į puodą su kopūstais ir dešryte. Dar įdėjau šiek tiek juodųjų pipirų. Buvo tikrai niam
 Draugėm patiko  
                
                                    
                
                
                
            Nužiūrėjau receptą kažkada netyčia įsijungus Roberto receptus, ar kaip ten ta laida vadinasi. taigi :
SAVOJOS KOPŪSTŲ SRIUBA
Puodui sriubos (6-7 porcijom) jums reikės:
0.5 savojos kopūsto (yra tokie pirkti);
gabaliuko skilandžio (čia pagal receptą, bet aš jo nepirkau, nes labai jau nepigus, o dėjau rūkytą ar tai lengvai vytintą dešrą, nepamenu);
8-10 vidutinio dydžio bulvių;
3 nedidelių svogūnų;
3 česnako skiltelių;
sultinio
kopūstą supjausčiau kaip salotom, supjausčiau dešrą kubeliais ir šiuos du ingridientus apviriau šiek tiek su kubeliu sultinio. Kitame puode kartu su pora kubelių sultinio išviriau bulves, svogūnus ir česnakus. Išvirus šio puodo turinį sublenderiavau ir padarytą tyrelę supyliau į puodą su kopūstais ir dešryte. Dar įdėjau šiek tiek juodųjų pipirų. Buvo tikrai niam
                vistienos sultinys
is vistienos sparneliu, kulseliu ar kauliuku (nudarineju slauneles, mesa panaudoju antram, o is kauliuku isverdu sultini) , saliero, petrazoliu saknu, poro, morku isverdu sultini, baigiant virti idedu druskos ir pipiru, isimu vistiena ir darzoves, atskirai issiverdu makaronus, susipjaustau morkas ir patiekiu - i lekste dedu makaronu, idedu morku ir uzpilu sultiniu

MB labai megsta toki sultini
                
                                    
                
                
                
            is vistienos sparneliu, kulseliu ar kauliuku (nudarineju slauneles, mesa panaudoju antram, o is kauliuku isverdu sultini) , saliero, petrazoliu saknu, poro, morku isverdu sultini, baigiant virti idedu druskos ir pipiru, isimu vistiena ir darzoves, atskirai issiverdu makaronus, susipjaustau morkas ir patiekiu - i lekste dedu makaronu, idedu morku ir uzpilu sultiniu

MB labai megsta toki sultini
                Skaniai atrodo Neryte tavo sriubyte  
  as ir taip kauliukus likusius sunaudoju,kai mb karta pamate tai vos akys neiskrito,kad as tik kaulus verdu  
 tiek apie vyru supratima .. 
As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
 

Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu
                
                                    
                
                
                
            As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko

Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu
QUOTE(aguonele @ 2008 10 26, 19:52)
1 Skaniai atrodo Neryte tavo sriubyte  
  as ir taip kauliukus likusius sunaudoju,kai mb karta pamate tai vos akys neiskrito,kad as tik kaulus verdu  
 tiek apie vyru supratima .. 
2 As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
 
Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu
2 As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu
1 aciu! kiek pamenu tu irgi is kulseliu mesytes darai toskinukus tai labai liux tuos kauliukus nuvirti sriubytem
pagerintas tavo MB, nors gal maniskis irgi taip sureguotu jei pamatytu visa procesa
2. nu liuks sriubyte
QUOTE(aguonele @ 2008 10 26, 20:52)
Aguonele, labai skaniai sriubytė atrodo, kokią žirnių rūšį naudojai, kad tokia graži žalia spalva?
                labai gardžiai atrodo žirnelių sriubytė 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(aguonele @ 2008 10 03, 14:58)
Prasideda sociuju sriubu metas  
 
As viriau zirniene ...
As viriau zirniene ...
Viriau šiandien aguonėlės žirnių sriubytę. Niam gavosi
                oi  aciu cia jums visoms  
 
as dazniausiai sitos firmos visus produktus naudoju.man patinka,kad ju mirkyti nereikia
 man rodos LT ir maciau ju pirkti
                
                                    
                
                
                
            as dazniausiai sitos firmos visus produktus naudoju.man patinka,kad ju mirkyti nereikia
                
                                    
                
    




