QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 11, 22:18)
Kame paslaptis... kaip skaniai išvirti žirnių (ne šviežių) sriubą, kad tie žirniai nesuvirtų (kiap man visada pavyksta)? ta prasme kaip dar spėt bulvikes su morkytės sudėt nespėjus tiems žirniams suvirti???
Ačiū už ats.
As,zirnius visad pamerkiu,dazniausiai is vakaro,nemegstu skaldytu zirniu,aisku valgau,bet prijauciu cieliems zirniams.
Sudejus zirniusvisad idedu sviesto,bet dazniausiai pilu alejaus.
Morkas visad kepini dazniausiai ant sviesto,butinai i zirniu sriuba visad dedu ciberzoles,ji sriubai suteikia gera skoni,.
Kad zirniai nepervirtu juos reikia virti ant nedideles ugnies.
Verdant reik ragauti,kokio jie yra kietumo,ir suspes isvirti ,kad ir su mesyte verdu zirnius,baigiant idedu sviesto,jis sriubai suteikia gera skoni.
Linki skanios zirniu sriubos.