Įkraunama...
Įkraunama...

Pusiau automatinė pavarų dėžė

Įkišiu savo trigrašį ir aš bigsmile.gif
Dukrai nupirkome pežiuką 107, variklis 1.2 bendzinas,norėjom automato,bet radom tik pusiau automatą. pastebėjimai mano asmeniški: kompaktiška,l.ekonomiška mašinytė panelei thumbup.gif prie šitos pusiau automatinės reikia priprasti taip,lėčiau pajuda iš vietos,pavaros jungiasi ne taip "plavniai",kaip tikras automatas,bet važiuojant pradedi jausti,kad persijungs pavara ir atleidi greičio pėdalą ir voalia thumbup.gif ,jokios problemos.
kad reidėtų atgal į pakalnę, nu to nepastebėjau g.gif

Atsakyti
Riedėjimas į pakalnę - tai tokia situacija, kur automatinėse yra apsauga nuo to, galima nespausti stabdžių pedalo ir automobilis neriedės, o mechaninėse įprasta, jei nenuspausi stabdžių, jis riedės.
Atsakyti
pas mane MB A klasės. Negaliu pasakyt, ar vadinama pusiau automatu, ar kaip kitaip, bet galiu važiuot ir su automatu, ir pavaras perjungt mechaniškai. Persijungia tos pavaros idealiai, jokių šokinėjimų ar pan., net nesijaučia nieko. Įkalnėse atgal tikrai nerieda, stadžio nei spaust, net užtraukinėt tikrai nereik. Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Pas tave ne pusiau automatas, o automatinė dėžė su steptronic sistema. Pas mane tokia pati 4u.gif
Atsakyti
O kurių metų MB? Nes nuo 2004 metų ėjo variator dėžės - bepakopė automatinė transmisija. Tai šiek tiek kitokia dėžė nei tiptronic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 06 vasario 2009 - 08:31
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 06, 08:20)
O kurių metų MB? Nes nuo 2004 metų ėjo variator dėžės - bepakopė automatinė transmisija. Tai šiek tiek kitokia dėžė nei tiptronic.


pas man 2001 tik.. Bet visvien jokių priekaištų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Minusu kol kas neisiziurim,vien tik pliusai.Ir uz vairo laisviau,nereikia nei sankabos spausti nei svirti judinti,o kamsciuose tiesiog pasaka,ar ant kalno prie svesoforo ir net niekada ne uzgesi prie sankryzos-tai yra puiku ir labai smagu.Toks vairavimas vien malonumas tokiame mieste kaip Vilnius,kur eismas patis zinot koks.Vyras pabandes,po 17 metu vairavimo su mechanika,tai dabar irgi uzsinorejo sau automato. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 08, 22:03)
visų pirma, sėsdama prie automato ne visuomet žinai, kad tai ne automatas, o pusiau automatas.


kaip tai nezinai? blink.gif blink.gif tu juokauji? biggrin.gif juk akivaizdu ten viskas -pasiziuri i pavaru svirti ir viskas aisku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannah: 26 rugpjūčio 2014 - 12:54
Nejuokauju schmoll.gif Kai pirmą kartą atsisėdau, o tuo metu tai buvo visai naujovė, tikrai nesupratau. DABAR tai aišku. Taip kad rašydama repliką į 6 m. senumo komentarą mažumėlę protauk.
Atsakyti