
Sveikutės, Uspaskicho agurkėliai patys geriausi, tokius tik ir darysiu

Pritariu,šitų paragavus,jokių kitokių nebesinori

Pas mane jau irgi beveik nebeliko atsargų, nes taip skaniai gavosi ir pagal Uspaskicho receptą ir su garstyčiom
Visi agurkai labai skanūs, traškūs
Kitais metais reikės pasidaryti trigubai daugiau atsargų



QUOTE(mmartaa @ 2009 01 30, 00:02)
gal kas galetu pasakyti receptuka tu agurkeliu Uspaskicho
kazkaip as jo nerandu,nors perejau visus puslapius,gal praslydo pro akis 


Jeigu nepamiršiu namo grįžusi tai parašysiu

QUOTE(mmartaa @ 2009 02 22, 12:45)
praeitoje temoje buvo rasyta ir ne viena karta.
Manau, kad greiciau pati susirasi, nei parasyk kas ne konservavimo sezonu

QUOTE(mmartaa @ 2009 02 22, 12:45)
Uspaskicho? Tada sis:
1 litrui vandens:
5 saukstai cukraus,
1 saukstas druskos,
100 g acto,
2 vysniu lapai,
2 serbentu lapai,
garstyciu grudeliu,
krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,
6 kvepiantys pipiriukai,
lauro lapelis.
Prieskoniniai dalykai gali buti ivairus.
Du kart marinata uzvirint.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 22, 22:08)
Uspaskicho? Tada sis:
1 litrui vandens:
5 saukstai cukraus,
1 saukstas druskos,
100 g acto,
2 vysniu lapai,
2 serbentu lapai,
garstyciu grudeliu,
krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,
6 kvepiantys pipiriukai,
lauro lapelis.
Prieskoniniai dalykai gali buti ivairus.
Du kart marinata uzvirint.
1 litrui vandens:
5 saukstai cukraus,
1 saukstas druskos,
100 g acto,
2 vysniu lapai,
2 serbentu lapai,
garstyciu grudeliu,
krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,
6 kvepiantys pipiriukai,
lauro lapelis.
Prieskoniniai dalykai gali buti ivairus.
Du kart marinata uzvirint.
Jo dariau pagal tokį pat receptą, tik su savom improvizacijom: dėjau obuolių actą ir prieskonius naudojau tą spec. mišinį konservavimui. Ir marinatą užviriau vieną kartą.
QUOTE(Jolete @ 2009 02 23, 15:09)
Jo dariau pagal tokį pat receptą, tik su savom improvizacijom: dėjau obuolių actą ir prieskonius naudojau tą spec. mišinį konservavimui. Ir marinatą užviriau vieną kartą.
ir skanu gavosi? o marinata uzvirinus uzpylei ant agurku su prieskoniu misiniu stiklainiuse ir uzsukai dangteliais? o blansiravai ar ne? ar agurkai nesukrito, pas mane siemt labai daug ju stiklainiuose susiraukslejo, nezinau kas atsitiko gal veisle tokia papuole
