Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Sveikutės, Uspaskicho agurkėliai patys geriausi, tokius tik ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu,šitų paragavus,jokių kitokių nebesinori thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane jau irgi beveik nebeliko atsargų, nes taip skaniai gavosi ir pagal Uspaskicho receptą ir su garstyčiom thumbup.gif Visi agurkai labai skanūs, traškūs 4u.gif Kitais metais reikės pasidaryti trigubai daugiau atsargų biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasakyti receptuka tu agurkeliu Uspaskicho blush-anim-cl.gif kazkaip as jo nerandu,nors perejau visus puslapius,gal praslydo pro akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 30, 00:02)
gal kas galetu pasakyti receptuka tu agurkeliu Uspaskicho blush-anim-cl.gif kazkaip as jo nerandu,nors perejau visus puslapius,gal praslydo pro akis g.gif


Jeigu nepamiršiu namo grįžusi tai parašysiu 4u.gif
Atsakyti
jo labai skanus bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
labai laukiu receptuko tu agurkeliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 02 22, 12:45)
labai laukiu receptuko tu agurkeliu wink.gif

praeitoje temoje buvo rasyta ir ne viena karta.
Manau, kad greiciau pati susirasi, nei parasyk kas ne konservavimo sezonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 02 22, 12:45)
labai laukiu receptuko tu agurkeliu wink.gif


Uspaskicho? Tada sis:

1 litrui vandens:

5 saukstai cukraus,
1 saukstas druskos,
100 g acto,
2 vysniu lapai,
2 serbentu lapai,
garstyciu grudeliu,
krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,
6 kvepiantys pipiriukai,
lauro lapelis.

Prieskoniniai dalykai gali buti ivairus.

Du kart marinata uzvirint.



Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 22, 22:08)
Uspaskicho? Tada sis:

1 litrui vandens:

5 saukstai cukraus,
1 saukstas druskos,
100 g acto,
2 vysniu lapai,
2 serbentu lapai,
garstyciu grudeliu,
krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,
6 kvepiantys pipiriukai,
lauro lapelis.

Prieskoniniai dalykai gali buti ivairus.

Du kart marinata uzvirint.


Jo dariau pagal tokį pat receptą, tik su savom improvizacijom: dėjau obuolių actą ir prieskonius naudojau tą spec. mišinį konservavimui. Ir marinatą užviriau vieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 02 23, 15:09)
Jo dariau pagal tokį pat receptą, tik su savom improvizacijom: dėjau obuolių actą ir  prieskonius naudojau tą spec. mišinį konservavimui. Ir marinatą užviriau vieną kartą.

ir skanu gavosi? o marinata uzvirinus uzpylei ant agurku su prieskoniu misiniu stiklainiuse ir uzsukai dangteliais? o blansiravai ar ne? ar agurkai nesukrito, pas mane siemt labai daug ju stiklainiuose susiraukslejo, nezinau kas atsitiko gal veisle tokia papuole g.gif
Atsakyti