Ačiū visom kas netingi dalintis receptais
Prisidarėm agurkėlių pagal Uspaskicho receptą,bus matyt kaip skonis,nes pradžiai gražiai atrodo
Ačiū visom kas netingi dalintis receptais
Ačiū visom kas netingi dalintis receptais
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 31, 07:49)
Ot tai aciu
Jau daug aiskiau blondinei pasidare
Tik va auksciau irgi klausia, kaip paskaiciuot butent sio marinato kieki 700 ml stiklainiams, bo pas mane ju irgi sociai
Ai, dar pasimeciau su tais arbatiniais sauksteliais - turiu didesniu ir mazesniu (nzn kuriuos naudot), reikes kazkaip pabandyt marinato paragaut 
na pabandykit padaryti 1 l stiklainius pagal bulgariska recepta, o 0,7 l talpos is mano siulomo NR1 recepto isvirt marinata, gal gausis skonis toks pats
o gal kas pasakytu tikru raugintu agurku marinata??
QUOTE(JURRGA @ 2009 08 01, 16:24)
Rauginti agurkai neturi marinato
QUOTE(glossi @ 2009 08 01, 21:06)
Rauginti agurkai neturi marinato
As i 3l.stiklaini dedu saujele vysniu lapu,saujele j.serbentu lapu,3 kokias galvutes cesnako,krieno lapa ir krapu.Be to 3 saukstus druskos(pries tai istirpinti 0.5 l.)Ir uzpilu nevirintu vandeniu.Isnesu iskart i rusi ir puikiausiai issilaiko iki pavasario 
visi prieskoniai tie patys tik as 3 paras palaikau virtuvej ant stalo , o po to ispilu rauga lauk ir uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvakuoju (be jokiu priedu)
QUOTE(Jurapelius @ 2009 07 30, 16:04)
O cia tai geras
Tu idejai mano dar ryte ikelta recepta pagal kuri as jau pernai dariau visiems labai patiko ir siandien pagal ji vakavau tik nezinojau to recepto pavadinimo
kazkoks kuriozas, o as vis pribegu bevakuodama prie kompo pasiziureti ar neidejo man "bulgarisku" agurku recepto

Papildyta:
O po kiek tie kaimieciai pardavineja?
Papildyta:
O po kiek tie kaimieciai pardavineja?
Ivairiomis kainomis galima pirkti. As sestadieni is pat ryto ankstyvo pas toki dieduka pirkau, jis turejo atsivezes du krepsius agurku, tai matyt, kad neseniai skinti, sudejau i 1 ltr. stiklainius.
Prase uz 1 kg. po 2,5 Lt., tai ir sumokejau. Manau, kad bus geri...
QUOTE(satanele @ 2009 07 30, 22:50)
Sveikutės ,noriu marinuotų agurkėlių bulgariškų ,bet čia tik i litrini stiklaini ,pas mane stiklainiai 700 gramų,kaip išgauti marinato proporcijas,esu bandžiusi ,bet nekas gavosi 
Niekaip nesuprantu klausimo
Aš irgi dariau agurkėlius pagal Uspaskich receptą. Skonio dar nežinau, nes pati tik pirmą kartą dariau, bet paragavau marinatą, tai super ir namai kaip kvepėjo


QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 08 02, 19:22)
Aš irgi dariau agurkėlius pagal Uspaskich receptą. Skonio dar nežinau, nes pati tik pirmą kartą dariau, bet paragavau marinatą, tai super ir namai kaip kvepėjo
Nuostaaaabus jusu agurkeliai
As bijau, kad tuoj praziopsosiu ta vakavimo laika
Aciu!
QUOTE(Renata123 @ 2009 08 02, 20:08)
Nuostaaaabus jusu agurkeliai
Kaip matau, tai galiukus nenupjaunate.
As bijau, kad tuoj praziopsosiu ta vakavimo laika
vis laukiu, kol atpigs agurkai. Sakykite kokia daugmaz kaina yra optimali, prieinama, kad tas marinavimas man nesigautu "auksinis"?
Aciu!
As bijau, kad tuoj praziopsosiu ta vakavimo laika
Aciu!
Nu nenupjaunu, o reikia ?
Bet dabar aš juos 6-8 val šaltam vandenį palaikau, man atrodo turėtų gautis kieti, nes bent jau kai tokias apvytusias morkytes užmerkiau nulupus ir kai su agurkais dėjau, tai buvo kietos kietos ir šiaip galvoju, kai iš šiltnamio atsineši jie šiltoki būna, tai manau blogiau tikrai nebus
Bet tiksliau galėsiu atsakyti, kai paragausiu.
Marinatas gaunasi tikrai nebrangiai, o šiaip manau bent seniau pirkdavo, kai jie būdavo 1lt ar 1,10 lt O kokios dabar kainos negaliu pasakyti. Nes pas mus dar kai ir krapų kieme pasiskinu ir serbentų lapų ir česnakai iš kiemo, tai pakankamai nebrangiai gaunasi
Jei kam reikia krapų atvažiuokit, nes pilnas kiemas
Pas mane jau rūsį 52 stiklainiai visokiausių ir po 0,5l ir 0,75 lt ir po 1 lt ir dar 3 po 3litrus
Bet agurkų daug tai dar tikrai ne galas, gal reiks pardavinėt, jei skanūs bus
Nes ryt jau vėl reiks daryti
as agurkam galiukus visada nupjaustau,o darau pagal uspaskich recepta,ir pernai pagal ji dariau,tikrai skanus agurkai iseina
dar viena recepta turiu[lyg dziunkos]agurkai gaunasi kieti,traskus ir skanus.
6l vandens
1 st cukraus
1st druskos
0,5 l acto,krapai,cesnakai.
dar viena recepta turiu[lyg dziunkos]agurkai gaunasi kieti,traskus ir skanus.
6l vandens
1 st cukraus
1st druskos
0,5 l acto,krapai,cesnakai.
QUOTE(Renata123 @ 2009 08 02, 21:08)
Nuostaaaabus jusu agurkeliai
Kaip matau, tai galiukus nenupjaunate.
As bijau, kad tuoj praziopsosiu ta vakavimo laika
vis laukiu, kol atpigs agurkai. Sakykite kokia daugmaz kaina yra optimali, prieinama, kad tas marinavimas man nesigautu "auksinis"?
Aciu!
As bijau, kad tuoj praziopsosiu ta vakavimo laika
Aciu!
Išties agurkai šiemet brangūs
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 08 02, 22:10)
Nu nenupjaunu, o reikia ?
Kad kai perku lyg irgi nebūna nupjauti, nes tik šiemet pirmą kartą dariau, nes taip tai uošvienė darydavo, bet pas ją minkšti gaudavosi, tai pirkdavom iš parduotuvės
Bet dabar aš juos 6-8 val šaltam vandenį palaikau, man atrodo turėtų gautis kieti, nes bent jau kai tokias apvytusias morkytes užmerkiau nulupus ir kai su agurkais dėjau, tai buvo kietos kietos ir šiaip galvoju, kai iš šiltnamio atsineši jie šiltoki būna, tai manau blogiau tikrai nebus
Bet dabar aš juos 6-8 val šaltam vandenį palaikau, man atrodo turėtų gautis kieti, nes bent jau kai tokias apvytusias morkytes užmerkiau nulupus ir kai su agurkais dėjau, tai buvo kietos kietos ir šiaip galvoju, kai iš šiltnamio atsineši jie šiltoki būna, tai manau blogiau tikrai nebus
Galus visuomet nupjaunu
O kam juos mirkyt???







