QUOTE(Renata123 @ 2009 08 02, 20:08)
Nuostaaaabus jusu agurkeliai

Kaip matau, tai galiukus nenupjaunate.
As bijau, kad tuoj praziopsosiu ta vakavimo laika

vis laukiu, kol atpigs agurkai. Sakykite kokia daugmaz kaina yra optimali, prieinama, kad tas marinavimas man nesigautu "auksinis"?
Aciu!
Nu nenupjaunu, o reikia ?

Kad kai perku lyg irgi nebūna nupjauti, nes tik šiemet pirmą kartą dariau, nes taip tai uošvienė darydavo, bet pas ją minkšti gaudavosi, tai pirkdavom iš parduotuvės
Bet dabar aš juos 6-8 val šaltam vandenį palaikau, man atrodo turėtų gautis kieti, nes bent jau kai tokias apvytusias morkytes užmerkiau nulupus ir kai su agurkais dėjau, tai buvo kietos kietos ir šiaip galvoju, kai iš šiltnamio atsineši jie šiltoki būna, tai manau blogiau tikrai nebus
Bet tiksliau galėsiu atsakyti, kai paragausiu.
Marinatas gaunasi tikrai nebrangiai, o šiaip manau bent seniau pirkdavo, kai jie būdavo 1lt ar 1,10 lt O kokios dabar kainos negaliu pasakyti. Nes pas mus dar kai ir krapų kieme pasiskinu ir serbentų lapų ir česnakai iš kiemo, tai pakankamai nebrangiai gaunasi
Jei kam reikia krapų atvažiuokit, nes pilnas kiemas
Pas mane jau rūsį 52 stiklainiai visokiausių ir po 0,5l ir 0,75 lt ir po 1 lt ir dar 3 po 3litrus
Bet agurkų daug tai dar tikrai ne galas, gal reiks pardavinėt, jei skanūs bus
Nes ryt jau vėl reiks daryti