QUOTE(foox @ 2009 08 04, 18:50)

gal galite aprašyti visą marinavimo eigą pagal šį receptą? Ir kiek, bei kokių maždaug užsipila stiklainių iš vienos porcijos
Prašom:
agurkus supjaustom stambiai (mažesnius pusiau pjoviau, didesnius į tris dalis), sudedam talpiai į stiklainius. Išverdam marinatą, juo dar karštu užpilam agurkus stiklainiuose. Stiklainius sustatom į puodą su vandeniu ir pasterizuojam 1l. stiklainius 20min. Dariau daugiau, tai 3 L. marinato užpyliau 9 stiklainius 1 litro talpos. Marinato susinaudoja nemažai, nes gaunasi tarpai stiklainiuose, kada agurkai pjaustyti.
QUOTE(Jukunda @ 2009 08 05, 13:30)
Ir man pagal uspaskicho receptą pusė padarytų stiklainukų jau nubaltavo. Įdomu kaip su kitais bus, nes dairau tai daug. Abidna
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 05, 11:42)
As Uspaskicho irgi niekad nedarysiu daugiau... man keli stiklainiukai irgi pabalo...bandziau ir taip ir taip kaitint, ir s.. gavosi..

na liko normaliu stiklainiuku, bet kiek agurku buvo sugadinti. Nors suvalgem mes juos, kol nesurugo.
o aš susrizikavau, pirmadienį dar padariau vis dėl to, sukau stiklainius visai naujais dangteliais, ir viskas gerai gavosi. Dar šiandien eisiu patikrint, bet vakar buvo gražūs, nei vieno nemačiau pabalusio