Sveikos,konservuotojos.Kazkuri ieskojo agurku su cinamonu receptelio.Bevartydama senus uzrasus atradau 2004 m uzrasyta viena receptuka,bet jau nepamenu is ko gavau ir ar isbandziau.Gal kartais tokio ieskojot.
3 kg agurku(jei dideli,nulupti) ir 7 galvos svogunu.Viska supjaustyti griezineliais .Dedam 2 stiklines cukraus,2 valgomi saukstai druskos,2 arb.sauksteliai cinamono,100-150ml acto 9%.viska sumaisyti ir palikti 2 val.Uzkaitinti iki virimo,sudeti i iskaitintus stiklainius ir uzdaryti .
Kazkodel man atrodo,kad tokiam kiekiui agurku 2 a s cinamono lyg ir per mazai butu,kad jo skonis pasijaustu.Bet gal taip ir turi buti,nepabandzius sunku nuspresti.
QUOTE(atemor @ 2009 08 19, 00:01)
sveikos.ir aš skaitinėju puslapius ir ieškau paprastų receptų.labai sudomino Uspaskicho receptas,tik nelabai besuprantu kodėl jie aštrus,kaip kažkas ten rašė(nebeatsimenu niko),kad nesideda jokie aštrūs prieskoniai,ar čia gal šitam recepte kažkas praleista
gal galėtų kas parašytį receptuką su čili pipiriukais:geda2:.Ačiū

gal galėtų kas parašytį receptuką su čili pipiriukais:geda2:.Ačiū
Jie savaime gaunasi gana astrus turbut nuo acto ir cukraus susimaisymo.O taip jei nori astraus,tai idek prie visko cili pipiriuka.
o GAL ZINOT AR PASTOVEJUSIUS AGURKUS KOKIAS DVI -TRIS DIENAS AR GALIMA DAR VAKUOTI?
QUOTE(daivasen @ 2009 08 19, 14:05)
o GAL ZINOT AR PASTOVEJUSIUS AGURKUS KOKIAS DVI -TRIS DIENAS AR GALIMA DAR VAKUOTI?
jei naminiai,"Rodničiokas"-gali.Pirktiniai gali raukšlėtis ir būt minkšti.
QUOTE(daivasen @ 2009 08 19, 14:05)
o GAL ZINOT AR PASTOVEJUSIUS AGURKUS KOKIAS DVI -TRIS DIENAS AR GALIMA DAR VAKUOTI?
Šiaip patartina vakuoti šviažiai nuskintus agurkus, arba 1-2 dienų "senumo"

QUOTE(daivasen @ 2009 08 19, 14:05)
o GAL ZINOT AR PASTOVEJUSIUS AGURKUS KOKIAS DVI -TRIS DIENAS AR GALIMA DAR VAKUOTI?
Pagal agurku isvaizda galima spresti ar tinkami vakuoti ar ne. Jei nepagelte, nesuvyte, nesuminksteje - tai kodel gi ne, gali vakuoti. O dar geriau tokius agurkus pjaustytus vakuoti, tada matysi ar vidus geras
Sveikos mergaites!
Siandien atidariau viena sloikiuka marinuota pagal Glacee "Bulgariski agurkeliai 2". Niu, zinokite superiniai agurkeliai. Labai patiko ju prieskonis, o jau traskus, niu... tokie chrum, chrum...
Gal atsilieptu kas nors, kas dare juos (zinau, kad RiMami tikrai dare). Tai vat, kas juose truputi nepatiko, tai kad jie siek tiek siplnoki. Dariau ar tai is puses normos, ar is trecdalies, nepamenu
. Tai ar as juos dar per mazai pamarinauvau (apie 2 savaites), ar gal pamazinau acto?
Bet siaip agurkiukai tikrai superiniai!!!
Leksiu siom dienom i koki turgeli dar agurkiuku ir dar marinuosiu

Siandien atidariau viena sloikiuka marinuota pagal Glacee "Bulgariski agurkeliai 2". Niu, zinokite superiniai agurkeliai. Labai patiko ju prieskonis, o jau traskus, niu... tokie chrum, chrum...

Gal atsilieptu kas nors, kas dare juos (zinau, kad RiMami tikrai dare). Tai vat, kas juose truputi nepatiko, tai kad jie siek tiek siplnoki. Dariau ar tai is puses normos, ar is trecdalies, nepamenu



Leksiu siom dienom i koki turgeli dar agurkiuku ir dar marinuosiu

O po kiek dabar agurkiukai?
Kazkaip su mazu vaiku tai nelabai kada yra nuvaziuot iki turgaus


QUOTE(Loora @ 2009 08 19, 19:45)
O po kiek dabar agurkiukai?
Kazkaip su mazu vaiku tai nelabai kada yra nuvaziuot iki turgaus 


Mazdaug po 1.80
