[quote=rugiagele26,2009 08 18, 17:04]
Va maniskis receptas. Vadinasi TURISTO PUSRYCIAI
Pas mane tokios proporcijos:
1 kg morku,
1 kg papriku,
3 kg pomidoru,
100 g cukraus, druskos,
2 stiklines ryziu,
0,5 l aliejaus.
Ryzius palikt keliom valandom pabrinkt saltam sudytam vandeny, morkas sutarkuot, pakepint aliejuje, paprikas ir pomidorus sumalt. Viska virinti 25 min, tada supilti ryzius, ir virti kol jie suminsktes.
Gavosi lygiai lygiai 10 puslitriniu stiklainiuku.
[/quotA6
[quote=gintaarielis,2009 08 20, 12:58]
Keista, kad arbatiniai saukstai, gal turetu buti valgomieji saukstai
[/quote]
Aš jau ne pirmi metai darau taip agurkus, ir tikrai labai skanūs gaunasi, tik acto pilu ne 60ml. o 50ml. tikrai gerai stovi ir nepersaldūs traškūs gaunasi,,,
P>S tikrai arbatiniai šaukšteliai