O man nesprogo niekas... Nors vanduo jau buvo gerokai nugaravęs
Na va
Tinginys jau saldytuve sedi
Ir skardines po 2val. karstu maudyniu nesprogo
Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko
labai skaniai atrodo ir taip






QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 14, 20:44)

Na va
Tinginys jau saldytuve sedi
Ir skardines po 2val. karstu maudyniu nesprogo
Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko
labai skaniai atrodo ir taip 





Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!!



QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 20:48)
Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!!
reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min
na pusvalandi max, be indu plovimo 



Reikes kada pabandyt kartu su sviestu issildyt ir piena. O as dabar kai dariau ir trupinini pyraga,o ten reikia virt konensuota piena,tai kartu ir sita skardine idejau

Kaip laukiu rytojau,kada jau bus sustinge pyrageliai mano...

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:27)
Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi
niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu 


Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo


O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit


QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo
Tiesiog puodo neturėjau tinkamo
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit
Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos 


O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit


As nieko nenorejau pasakyt blogo apie tas skardines, kad jos sprogsta, tiesiog cia prisiskaiciau, pati esu nebandzius dar

QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo
Tiesiog puodo neturėjau tinkamo
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit
Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos 


O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit


As siandien cia pasiskaiciau ir pirkau tinginiui Dvaro 82proc. riebumo sviesta


O gal kas is naminio sviesto bandet?

QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 14, 21:43)

O gal kas is naminio sviesto bandet?
Kad prabanga tokį gauti


Maniskis labai megsta tingini, tik as tingiu ji darytu

QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:51)
Pas mus dar saldikly yra atrodo

Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis


QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 15, 20:12)

Pas mus dar saldikly yra atrodo 
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis
Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau... http://public.fotki....bashkinas/a6aa/

Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis

O tas sviesus irgi tinginys?

Labai skaniai viskas atrodo
O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip, natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo
Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip


Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man

Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip