QUOTE(Mintibutė @ 2008 09 24, 16:14)
Gaminu tinginius labai daznai ir gaunasi tikrai labai skanus
1 - nelydau niekad sviesto
2 - neverdu kondesuoto pieno
3 3dali sausainiu sulauzau,likusius sumalu
a - baltam tinginiui -baltasis sokolodas
b - tradiciniam - kakava,bet sokoladas skaniau
c - idomesniam - rududu/kapucino/tirpstama kava
Galima deti be kokius vaisius/riesutus/konditerinius prieskonius (kokoso drozles,aguonos,vanile,cinamonas ir t.t) pagal skoni
Nesenai dariau trispalvi tingini uzlieta karamele..... niam niam niam
gaila,bet fotkes neturiu.... kazkaip nepagalvojau nufotkinti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 24, 16:54)
O gal gali tikslesnį receptuką parašyti? t.y. sviestą išsuki? kas po to?...

O jei dar su foto, tai būtų iš vis
specialia tau dariau foto,tiesa dvispalvio..... o receptas toks,koks visu,tik nieko nekaitinu,nei verdu -t.y sviesta issuku mikseriu su kondensuotu pienu - tai baltasis sluoksnis,jei dadedu sokolado - tai iprastas tinginis,o jei tirpstamos kavos,ar kapucino - tai naujoviskas tinginys
QUOTE(LABUSKA @ 2008 09 24, 17:40)
O koks tas trispalvis tinginys? Gal receptuką galima?
trispavio foto neturiu,o gamyba labai lengva : i tortine dedu viena sluoksni,paskui kita ir dar kita,tada leidziu sustingti ir isverciu ant leksties..... man taip lengviau,nei desra formuoti,nors,aisku,galima ir desra daryt.