QUOTE(pliuskute @ 2009 01 04, 20:00)
500 g sausainių
400g sviesto
400 g kondensuoto pieno
300 g baltų arba rožinių zefyrų
3 šaukštai kakavos (nebūtinai)
100-200 g riešutų(geriausiai anarkandžių)
Minkštą sviestą ištrinti iki purumo, sudėti kondensuotą pieną ir kakavą. Sausainius sulaužyti, riešutus susmulkinti, zefyrus supjaustyti vyšnios dydžio gabaliukais. Viską sumaišyti ir atšaldyti. Skanaus!
400g sviesto
400 g kondensuoto pieno
300 g baltų arba rožinių zefyrų
3 šaukštai kakavos (nebūtinai)
100-200 g riešutų(geriausiai anarkandžių)
Minkštą sviestą ištrinti iki purumo, sudėti kondensuotą pieną ir kakavą. Sausainius sulaužyti, riešutus susmulkinti, zefyrus supjaustyti vyšnios dydžio gabaliukais. Viską sumaišyti ir atšaldyti. Skanaus!

GERAS
