QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 22:46)
Kaip visada
Sumaliau sausainius (3 pakeliai), padalinau kazkur per puse. Islydziau sviesta (200 gr) kondensuotam piene (1 skardine) ant garu voneles, ipyliau romo, puse sitos mases ispyliau ant sausainiu ir ismaisiau. I kita puse sudejau sulauzyta sokolada ir vel ant garu voneles, kai istirpo, sumaisiau su likusiais trupiniais. Ir dejau sluoksniais, o virsu sokoladu aptepiau.

Sumaliau sausainius (3 pakeliai), padalinau kazkur per puse. Islydziau sviesta (200 gr) kondensuotam piene (1 skardine) ant garu voneles, ipyliau romo, puse sitos mases ispyliau ant sausainiu ir ismaisiau. I kita puse sudejau sulauzyta sokolada ir vel ant garu voneles, kai istirpo, sumaisiau su likusiais trupiniais. Ir dejau sluoksniais, o virsu sokoladu aptepiau.
Su romu, turetu buti skanu. O svarbiausia originalu
