Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis---

Tu mane išgelbėjai. Ačiūčiū clap.gif
Papildyta:
acto pavarysiu apyt. Graniona stiklinė kažkur 250 g
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 10 04, 14:14)
As toki glaju darydavau ant "negriuko",tai ten :
3 saukstai kakavos
puse stiklines cukraus
100gr.sviesto
1-2 sauktai salto vandens ,Viska tirpinti maisant ant silpnos ugnies.  Gaudavosi  thumbup.gif


Dekui, Neryte, isbandysiu ir tavo ir Daividijos, tik nesuprantu, kaip ta rusgscia grietine nesutraukia kaitinant, gal, kad cukraus daug g.gif
Atsakyti

Merginos visos saunuoles 4u.gif
Niu o tau Cypciuk siulau atsidaryti savo temele bigsmile.gif
Atsakyti
Iskepiau doh.gif biggrin.gif kazka lotuliukas.gif .
TESLAI;
8kiausiniai
2 stiklines cukraus pudros
3 saukstai dirbtinio medaus
2 stiklines miltu
2 sauksciukai kepimo milteliu
Citrina
Trynius, pudra, medu mediniu saukstu issukti iki purumo.Baltymus issiplakti atskirai,soda sumaisyti su miltais.Deti puse baltymu ir stikline miltu, ismaisyti.Po to sudeti likusius baltymus ir miltus.Padalinti i keturias dalis ir kepti 200l.temp., iskepa labai greit.Blynus truputi sulaistyti su stiklineje isspausta citrina vandeniu ir cukrumi.
Pertepimui:
700gr.varskes
700gr.grietineles36%
300gr.baltojo sokolado,
10gr.zelatinos
200gr.grietineles ipilti i dubeni, sulauzyti balta sokolada ir kaitinti, kol istirps.Zelatina uzmerkti ketvirtadalyje stiklines vandens, isbrinkinti, paskui pasildyti, kol istirps.Varske permalti, grietinele issiplakti iki standumo, deti i ja varske, permaisyti, po to su miksteriu plakti, kol supilam zelatina ir sokolada.Padeti i saldytuva, kad apstingtu ir eitu pertepti.
Torto dar nepjoviau, bet pertepimas ir biskvitas man labai patiko, labai svelnus skonis.
Tiesa sokoladini glaista dariau pagal Neryte si kart, labai geras isejo.Labai aciu, nes turejau ir sokoladu ir sugadinau celus tris.Pradejau sildyti, vis toksai tirstas buvo, sakau ipilsiu truputi vandens, nu ir sustyro i kaula doh.gif Ot kepeja lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 10 04, 23:57)
Iskepiau doh.gif  biggrin.gif kazka lotuliukas.gif .


Nu va, sakai "išsikepiau kažką" nu geraaas lotuliukas.gif , čia gi visas TORTAS ir dar kooooks gražuolisuser posted imageuser posted imageuser posted image. Ajajai ir dar ant nakties parodei, kaip dabar užmigt reiks bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O tai čia Nerytės glazūra tokia gražiai blizganti? g.gif Kai prapjausi, gal parodysi kaip vidus atrodo blush2.gif

user posted image

Atsakyti
[URL=user posted image
Apelsininis pyragas.
Tešlai -2 stiklinės miltų,pusė stilinės cukraus,3 tryniai,šaukštelis kepimo miltelių.
įdarui-3 apelsinai,apie pusė stiklinės cukraus,beze-3 baltymai ir irgi apie pusė stiklinės cukraus.
Iškočiotos tešlos 2/3 dėti į formą ir apkepti,kol pagels.Tada dėti 2-3 įdaro-sumaltų ir su cukrum sumaišytų apelsinų-likusį iškočiotą tešlos gabalą ir dar pakepti kokį 10 minučių.Paskui sudėti likusį įdarą,uždėti plaktus su cukrumi baltymus ir sumažinus karštį dar pakept,kol baltymai pagels.
p.s.kai atšalo ,ant pyrago susidarė rasa.
My Webpage
Atsakyti
Oiiiiiiiiiii koks idomus tortukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai norisi ilysti i jo vidu blush2.gif ir paziureti , kas gi ten slepiasi g.gif g.gif g.gif

user posted image

Sausine , tavo pyrago neatlaikiau ir atsikandau , jau labai apetitnas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 05, 00:28)
O tai čia Nerytės glazūra tokia gražiai blizganti? g.gif Kai prapjausi, gal parodysi kaip vidus atrodo blush2.gif


Jo, Nerytes glazura, bet dar truputuka priklauso ir nuo kakavos, sviesto, nu zodziu nuo produktu, esu kazkada darius, tai ne tokia blizgi buvo glazura, bet ir kakava buvo daug sviesesne, o sita labai man patinka ir skoniu ir siaip tokia tikra kakava.
Vidus gal neisvaizdziai atrodo, nes ne lygiai padalinau pertepima blush2.gif , ai nu nesvarbu, svarbu, kad skanu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mergytes,
norejau padekoti už karamelizuotų riešutų receptą.. http://patiekalai.bl...-karamelje.html

dariau migdolus su ruduoju cukrumi. Gavosi traškūs ir skanūs wub.gif

user posted image
Atsakyti
mano repeticija prieš gimtadienį, savaitgaliui padariau torčiuką. Pabandžiau ar skanus gausis, tai nepuoštas blush2.gif
user posted image
user posted image
apačia - paprasti sausainiai sutrinti su lydytu sveistu
viršus - maskarponės sūrio 500g, persikinio jogurto apie 700g, cukraus, citrinos rūgšties pagal skonį, želatinos apie 30-40g. Ant sausainių išdėliojau konservuotus persikus, užpyliau išplakta mase ir į šaldytuvą kol sustings. Labai skanus ir gaivus ir svarbu greit ir lengvai pagaminamas.
Atsakyti
Gryzusi po keleto dienu kiek as cia grozybiu radau, tik tas mane ir guodzia...
Cipciuko tas vestuvinis tortas, tai tiesiog fantastika!!! Ir sroves tortas skaniai labai atrodo! Tik man pasirode kad jis brangokai atsieina pagal produktus g.gif bet itariu skonis nerealus... Saunuoles merginos visos, labai graziu skanestu prigaminot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 10 05, 19:08)
Jo, Nerytes glazura, bet dar truputuka priklauso ir nuo kakavos, sviesto, nu zodziu nuo produktu, esu kazkada darius, tai ne tokia blizgi buvo glazura, bet ir kakava buvo daug sviesesne, o sita labai man patinka ir skoniu ir siaip tokia tikra kakava.
Vidus gal neisvaizdziai atrodo, nes ne lygiai padalinau pertepima blush2.gif , ai nu nesvarbu, svarbu, kad skanu 4u.gif


Srove, Laaabai man patiko tavo tortukas wub.gif wub.gif wub.gif , viduje tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif svarbu, kad skanu ir savom rankom iškepta, gi žymiai skaniau be jokios ten chemijos. O kur tu tokią kakavą perki? Aš tokios dar nesu mačius, na gal dėmesio neatkreipiauuser posted image

Renatėle, tavo mascarponinis tortas liuksiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , norėčiau dabar gabaliuko, gerai kad bent tinginio šiandien pasidariau mirksiukas.gif
Atsakyti