Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

gal kas sergate? kaip gydetes, kaip aptiko? gal kas turi daugiau informacijos
Atsakyti
pas mane yra zmogaus papilomos virusas, pirmiausia tai reikia stiprinti imunine sistema..... o papilomas man su lazeriu nudegino privacioje klinikoje, bet ziuriu metai jau praejo ir kelios jau kitose vietose atsirado,, tadvel reiks pasirodyti klinikoje. Sako jau tas virusas visam gyvenimui sad.gif
Atsakyti
Visai nesenai suzinojau kad galiu buti uzsikretusi siuo virusu, renku medziaga apie papiloma, bet kolkas geru ziniu ne kvapo...... Itariu, kad isigijau beda jau nemaza.... O blogiausia, kad cia tik viena liga is daugelio kurios man nieks nenustato
unsure.gif
Atsakyti
Meinarda, o kokioje vietoje tiksliau pas tave buvo kandilomos?Ar tu pries degindama/salindama jas tyreisi kur nors, ar istyre kokios rusies pas tave papiloma virusas?Kur tau jas degino ir i ka tu kreipeisi is pradziu? Pas save irgi kazka panasaus aptikau.Todel labai jau aktualu, pasimetus, ramybes nerandu.Papasakok....
Atsakyti
Mamukas 69, pas mane papilomos buvo ant ranku, netoli pazastu, ant kaklo, bamboje.... Na o gydziausiu tai Kaune, Bedrosios Medicijos Praktika, privati klinika, Savanoriu pr, 423. Ten antrame aukste yra Odos ligu ir kosmetologijos Klinika. Daktare Kizlaitiene. Tel. 8 37 313900
na o kainos tiksliai negaliu pasakyti, cia priklauso nuo ju dydziu, bet siaip tai 100 litu kazkur. Kol stiprinau imuniteta (ten rekomenduotais vaistukais is Sibiro, berods Chevamprash vadinasi, ten toks zoleliu misinys ir pienu reikia uzgerti)jos neaugo, o va biski nusilpau ir vel kelios atsirado. Tai as taip kiekvienus metus vis ten nueinu, tai jas nudegina su lazeriu. Reikia butinai neapleisti, nes jos dauginasi.
Na o ten jokio tyrimo nedare, apziurejo, pasake, kad papilomos ir pasalino, tei va tiek butu informacijos is manes mirksiukas.gif Buna girdejau ant lytiniu organu, tai va toj vietoj gal ne papilomos o karputes vadinasi, tiksliai nezinau, bet va jei jau ten aptikai tai butinai kuo greiciau reikia nusalinti, nes kai pamaciau nuotraukytes, tai labai jau baisiai atrode. ten kur prakaituoja tose vietose labiausiai jos dauginasi...
Atsakyti
Aciu Meinarda uz informacija.Pas mano sunu buvo karpuciu galvytej.Labai issigandom, nuvedem pas chirurgus ir jie liepe salinti chirurgiskai.Ispjove, nu ir ka....Vietoj vienos atsirado 3...Zodziu svarbiausia yra stiprinti imuniteta.Dar po kiek laiko pati jas nudeginau su stipriu ten kazkokiu tirpalu (vaistinej patare pabandyti).Dabar lygtai nieko piu, piu, piu..Paaugo jis vaikas, sustpiprejo imunine sistema ir kol kas viskas thumbup.gif .Pas mane irga kazkas i karpute panasaus yra, bet ten gal ir ne....
Atsakyti
sveikos. keista, kad tik tiek nedaug komentaru sitoje temoje. negi daugiau niekas nesusisidure su siuo virusu ir karputemis? man ju atsirado ant lytiniu organu, nuejau pas gydytoja, israise stipriu prideginanciu vaistu, bet jie brangiai kainuoja, tad kol nusipirkau, karpuciu atsiraso daugiau... nors jau visas baigiu isnakinti, taciau pamaciau, kad ju yra dar ir prie pat maksties, beveik viduje. nezinau, ar galima jas tepti su tais stipriais vaistais... kazin, kaip reiketu jas panaikinti? imuniteta bandau stiprinti eziuoles ektraktu, bet kazin ar jos pacios ims ir isnyks :/
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2004 10 23, 17:54)
pas mane yra zmogaus papilomos virusas, pirmiausia tai reikia stiprinti imunine sistema..... o papilomas man su lazeriu nudegino privacioje klinikoje, bet ziuriu metai jau praejo ir kelios jau kitose vietose atsirado,, tadvel reiks pasirodyti klinikoje. Sako jau tas virusas visam gyvenimui  sad.gif

o pasirodo pas mane to Zmogaus papilomos viruso nera doh.gif o as jau prirasiusi save buvau doh.gif Nuejau pas daktara, sakau va vel kelios papilomos atsinaujino, o jis ir sako, reiktu issitirti ar sergi ZPV. Sakau tai sergu sergu, nes turiu tu papilomu, tai jis juoktis pradejo cool.gif taigi sako, kad tu turi papilomu, nereiskia, kad tu sergi Zmogaus papilomos virusu doh.gif padare tyrimus, ZPV pas mane nerado, tai dabar rami sau vaikstau rolleyes.gif ir papilomu siais metais dar neteko deginti, gal duok dieve jos man nebekils unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

As tai siulau su papilomomis nejuokauti, nes ju buvimas daznai rodo, kad moteris serga zmogaus papilomos virusu, kuris sukelia ne tik papildomas ir kandilomas, bet gimdos kaklelio vezi. Aisku, tas virusas turi ivairiu tipu, kai kurios ju - nepavojingos, kitos - nemalonios, nes sukelia lytiniu organu karpas. O bjauriausios tos formos, kurios sukelia vezi.
zodziu, prisiziurekit, jei nerimaujat, pasidarykit ZPV tyrima, tada zinosit, ar turite virusa ir kokio jis pavojingumo.
Atsakyti
Alge,gal gali parašyti,pas kokios srities gydytoją tu kreipeisi ir kokius vaistus išrašė?
Aš tai viduramžių metodą naudojau-bandžiau deginti rūgštimi (pažįstama patarė).Bet deja jos niekur nedingo.Auga pažastyse,man tai labiau estetinių problemų kelia.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2007 07 27, 10:59)
Alge,gal gali parašyti,pas kokios srities gydytoją tu kreipeisi ir kokius vaistus išrašė?
Aš tai viduramžių metodą naudojau-bandžiau deginti rūgštimi (pažįstama patarė).Bet deja jos niekur nedingo.Auga pažastyse,man tai labiau estetinių problemų kelia.

turiu ir as tokiu problemu... blush2.gif buvau nuejusi pas gydytoja, apsigydziau... bet nepraejo jos visiskai.. tai dabar vel biaju eit... nes tos gydytojos ziuri kaip i kokias pasileideles... verysad.gif sako, sia liga galima uzsikresti tik daznai keiciant partnerius... o jei as per visa savo gyvenima viena partneri teturejau.... ka daryt? esu is klp... gal ka szinot gera ir malonia gydytoja? verysad.gif
Atsakyti
Prajuokino..
Pirma papiloma pas mane atsirado labai seniai,kai aplamai jokių partnerių nebuvo.Čia pagal gydytojų logiką irgi labai pasileidus buvau..
Atsakyti