QUOTE(Tendre @ 2013 01 09, 17:26)
Man toks maisto išdalinimas svečiams nuo stalo tai jau toks užsilekęs nuo sovietinių laikų įprotis...

Svečiai ateina į šventę ir vaišinasi užkandžiais, karštais patiekalais, kažkuo saldžiu nuo "saldaus stalo". O jau bėgti su peiliu pjauti "bankūcheną" nes sveteliai jau per durų slenkstį namo patraukė

nu tai net nežinau

jei norisi padėkoti,kad atėjo, įdėti kažką sunaudojamo, suvalgomo ar prisiminimui, tai yra tam dovanėlės svečiams. O čia dėlio ti į servėtėles, plastmasinius maišelius ką dar randi nuo stalo..

pagal etiketą, tai taip pat skaitoma kaip nederama..
As pritariu Tendre. Mes vietoj kazkokiu dovaneliu, laukneseliu dareme taip. Uzsakeme daug grubuku ir dejome tokia zaluma, ant virsaus tuos valgomis grybukus ( po du dejom) ir visa tai pakavom is kaidru maiseli, perrisom banteliu ir prie banteliu pritvirtinome korteles su padekojimu, kad dalyvavo. Tokiu suvenyriuku pridareme tiek, kad uzteko ir i ceremonija atejusiems musu pasveikinti, ir sventes sveciams.
Tie grybukai, buvo ne siaip sprendimas. Jie mums kelia tam tikras asocijacijas, sveciams asocijacijas su mumis

be to, visa svente buvo ruosta rudeni, priesvestuvinej fotosesijoj ir buvo grybuku .... zodziu... simboliska buvo... ir tuo paciu visiems visiems isreiskeme asmeniska padeka ir grazu gesta.
O seip kisti -na, mano asmenine nuomone, nesamone. Liks tai liks, susipakuosit ir parsivesit, ar isdalinsit. Mes restorano maisto likucius pasiemem, liko nedaug, bet liko. Tortas nors buvo nedidukas ir man atrode mazai, jo labai daug liko. Tai su draugais sekancia diena dar pasisedejom ir sutarsem likucius