QUOTE(vilnele @ 2005 07 15, 00:27)
Cia daug temu apie tai, kaip perkami magistriniai.

Manau, reiks parasyt paciai.
Baigiasi mano 2 metu akademines atostogos, kurias buvau pasiemus vaikui nesiot, gimdyt, priziuret. Reiks magistrini rasyt

Tik kaip pradet... Mintys apie vaika, ne apie mokslus. Gal kas neseniai svieziai rasete, gal turite kokiu nors naudingu labai naudingu patarimu.? Gal kas turite magistrinio rasymo gera veiksmu plana?
O kaip zmones tema pasirenka, kaip jie zino, ar bus ten magistrinio darbo verta problema, ar ne? Ar tos problemos tikrai labai rimtos turi but?
Nu prasom mamos studentes ar siaip rasytojos, pasidalinkit patirtimi su uzsisedejusia namu seimininke
Vilnele, o kokia tavo sritis?
As tai taip dariau: paemiau is vyresniu kursu diplominiu, kurie mazdaug i mano tema ir visu pirma pacia struktura isnagrinejau. Na paprastai ivadas buna, metodai, reuzltatai, aptarimas, isvados, gal ten kokios variacijos, priklausomai nuo temos. Ziuriu, ka mazdaug zmones ivade raso, kiek puslapiu priraso. Na ir taip kiekviena dali. Mazdaug susiplanuoju, ka as kur galiu parasyti. Taip pat, aisku, pasirankioji literaturos, kai daugiau paskaitai, tai kazkaip galvoje ir susidelioja, ka kur galesi parasyti, kur ka sujungsi, kaip priderinsi prie savo ideju ir pan. O tada sedi ir parasai, kol viskas galvoje tebera susidelioje ir vientisa:)
O tema tai paprastai vadovas primygtinai pasiulo:) Koks skirtumas kokia tema, svarbu moketi ja pateikti kaip pacia aktualiausia tema Lietuvai ir pasauliui