QUOTE(Egle22 @ 2008 09 28, 09:54)
Perkant internetu visada yra rizika, kad kazkas bus per mazi ar per dideli. Pvz jojomamanbebe rubai buna didesni. La Redoute rubai buna mazesni. Net Boden ne karta esu nupirkus per mazu rubu. NET Boden!

Ne tik internetu perkant pasitaiko mazu rubu: Zara spotbaciai 35 dydzio pasirode beesa gal 33; o i 9 metu GAP dzinsus mano perkudusi astuonmete dukra isviso neilenda.
H&M suaugusiems didesni nei parašyta. Mano dydis šiaip 38 (8), bet H&M 38am skestu, imu 34. Primark'o imu 40 (10), nes 38as jų man dažniausiai būna per mažas per kurią nors vietą. Tiesa, ten perku tik maikutes, pižamas ir panašiai (žodžiu, apatinius rūbus (bet ne pačius apatinius, t.y. kelnaičių ar liemenėlių ten neperku..)), kelnių/suknelių neperku, dėl jų nieko nežinau..
Dukrytė mano smulki, tai jai kone visur imu rūbus 3-4 metų vaikams, nes 4-5 ar juo labiau 5-6 ant jos dar kabo kaip ant pakabos

Jai beveik 5, pagal ūgį kaip 5 metų.
QUOTE(Auksesmama @ 2008 09 28, 22:07)
mano mazoji kai pamato jog einu i tkmaxx tai priesinasi...

ten visko tiek daug,kad tingiu ieskoti...bet nesu pries ta parduotuve,tiesiog ten reikia eiti vienai
Maniškė irgi, kai pasakau, kad eisim į miestą, klausia, ar ne į tą didelę parduotuve, o jei atsakau, kad užsuksim ir ten, tai atsisako eit. Gaila, nes man ši parduotuvė arčiausiai namų

Nors rūbų sau aš ten beveik nerandu.. Bet vaikiški patinka, ir MB sau kartais šio bei to randa, o mane tai prie knygų ir šiaip visokių cackų ten traukia