Įkraunama...
Įkraunama...

Kur apsipirkti UK?

QUOTE(tauromama @ 2008 09 27, 22:07)
Apie Vertbaudet ne tu viena neigemai atsiliepi. Visos drauges pirkusios is ten nusivyle, nes dydziai visai neatitinka tikroves.  schmoll.gif

drabuziais tai nusivylus,bet va baldai labai patinka...turim rasoma staliuka,zailu dezes,kilimuka..ir tikrai viskuo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
O man vertbaudet tai thumbup.gif perku metais i prieki ir viskas tinka. O jei mazi ar dideli juk bet kada galit grazinti nemokamai
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 09 22, 22:10)
Mano mylimiausia tai TKMAXX. Keistoka, kad nieks jo dar nepaminejo, nepopuliarus gal  g.gif  smile.gif Ypatingai tai vaikiski drabuziai is ten. Taip pat labai fainu zaislu pavyksta rasti, fisher price, anne gedes lelyciu pvz. Na gal tas knisimasis kiek laiko ir uzima. Bet dazniausiai tai verta buna, papigiai pumpkinpatch'o, Dieselio, DKNY, Elle, Agathos ruiz de la prada ir panasiai. Silpnybe turiu visiems sitiems brandams. Bet kadangi negaliu moketi visos kainos, tai arba laukiu 50 - 70% ispardavimo, jei kur nors House of Frasers ar John Lewis'e, arba i TK Maxx  biggrin.gif  Arba dar vienas optionas - ebay, bet kartais tai visai nepasiteisina - perki kaip kate maise  smile.gif Nors tenai bet koki velnia gali nusipirkt, jau jei realybeje nesigauna, nebelieka prekyboj, tai dar per ebay tai rasi.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi daugiausiai rubus (ir ne tik) perku TKMAXX`e-viskas po vienu stogu, o ir kainos geros kokybiskiems daiktams. savo mazyliui sakyciau puse kraitelio supirkau sioj parduotuvej thumbup.gif
Atsakyti
na mano pinigine nera stora, o vyras nelepina, todel tenkinuosi Primark kokybe, dukrai tai rubai is ten labai tinka o man kaina patinka, vat dar kartais asda renkuosi, o jau kai reikejo rudenines striukes tai i next ejau, nors ziemine balta is primark pirkau...zodziu as uz primark:)) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 09 28, 13:25)
drinks_cheers.gif  as irgi daugiausiai rubus (ir ne tik) perku TKMAXX`e-viskas po vienu stogu, o ir kainos geros kokybiskiems daiktams. savo mazyliui sakyciau puse kraitelio supirkau  sioj parduotuvej thumbup.gif

mano mazoji kai pamato jog einu i tkmaxx tai priesinasi... schmoll.gif ten visko tiek daug,kad tingiu ieskoti...bet nesu pries ta parduotuve,tiesiog ten reikia eiti vienai g.gif
Atsakyti
As is TK Maxx zaisliukus perku savo maziukui. Rubeliu nei jam nei sau kazkaip ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauromama: 29 rugsėjo 2008 - 00:16
Daznai perku is la Redoute ir esu patenkinta dydziais.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 09 29, 01:14)
As is TK Maxx zaisliukus perku savo maziukui. Rubeliu nei jam nei sau kazkaip ne.

drinks_cheers.gif

Labai ten gerai puodus pirkti! Nenesniai pirkau grustuve ir nauja 'bleka' cup-cakes kepti! Reikia pasvesti labai daug laiko ju rubus skyriui. Jei jau turiu tiek laiko, kad galeciau TKMax vaikstineti, tada geriau vaziuoju i King's Road lotuliukas.gif O ir tai atsitinka gal tik karta per ketvirti...
Atsakyti
cia visos maziukam vaikiukam o as noreciau paaugliam nes dabar tai jie perkasi tik sporto prekiu parduotuvese o noretusi nevien kad treningus nesiotu ir nezinau bet man tai rast problema kelniu nes jeigu buna geros per liemeni tai trumpos ir atvirksciai
Papildyta:
radau gera internetine parduotuve jeigu kam idomu apsilankykit ir rubu neblogu yra jau kelis kartus pirkau ASOS.COM
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 09 28, 09:54)
Perkant internetu visada yra rizika, kad kazkas bus per mazi ar per dideli. Pvz jojomamanbebe rubai buna didesni. La Redoute rubai buna mazesni. Net Boden ne karta esu nupirkus per mazu rubu. NET Boden!  g.gif  Ne tik internetu perkant pasitaiko mazu rubu: Zara spotbaciai 35 dydzio pasirode beesa gal 33; o i 9 metu GAP dzinsus mano perkudusi astuonmete dukra isviso neilenda.  g.gif

H&M suaugusiems didesni nei parašyta. Mano dydis šiaip 38 (8), bet H&M 38am skestu, imu 34. Primark'o imu 40 (10), nes 38as jų man dažniausiai būna per mažas per kurią nors vietą. Tiesa, ten perku tik maikutes, pižamas ir panašiai (žodžiu, apatinius rūbus (bet ne pačius apatinius, t.y. kelnaičių ar liemenėlių ten neperku..)), kelnių/suknelių neperku, dėl jų nieko nežinau..
Dukrytė mano smulki, tai jai kone visur imu rūbus 3-4 metų vaikams, nes 4-5 ar juo labiau 5-6 ant jos dar kabo kaip ant pakabos rolleyes.gif Jai beveik 5, pagal ūgį kaip 5 metų.

QUOTE(Auksesmama @ 2008 09 28, 22:07)
mano mazoji kai pamato jog einu i tkmaxx tai priesinasi... schmoll.gif ten visko tiek daug,kad tingiu ieskoti...bet nesu pries ta parduotuve,tiesiog ten reikia eiti vienai g.gif

Maniškė irgi, kai pasakau, kad eisim į miestą, klausia, ar ne į tą didelę parduotuve, o jei atsakau, kad užsuksim ir ten, tai atsisako eit. Gaila, nes man ši parduotuvė arčiausiai namų verysad.gif Nors rūbų sau aš ten beveik nerandu.. Bet vaikiški patinka, ir MB sau kartais šio bei to randa, o mane tai prie knygų ir šiaip visokių cackų ten traukia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 30 rugsėjo 2008 - 11:49
asos.com ir as kartais uzsisakau ax.gif
Atradau All saints thumbup.gif kainos,tiesa,kandziojasi,bet randu sau labai fainu rubeliu blush2.gif
Atsakyti
Oi negaliu pakest tkmaxx,kaip lietuviskas skudurynas man ten biggrin.gif tingiu as ten knistis,o kai esu bandzius tai nusivyliau,nieko gero ten neradau blink.gif

O patinka labai Miss Selfridge, Jane Norman, River Island, Morgan, Miss Sixty. Apatiniai patinka is Marks&Spencer, avalyne is Kate Kuba arba Clarks smile.gif
Taipogi uzeinu i GAP, H&M, Next, Dorothy Perkins, Monsoon, Zara smile.gif
Atsakyti