Rubai kaip rubai,o idomu,kur maytes batus perkat sau?man pvz labai sunku issirinkt,nes dauguma parduotuviu siulo tokius pacius,ne itin dailius batus.Man vienintele normali batu parduotuve Faith
QUOTE(maybe24 @ 2008 10 24, 19:34)
Rubai kaip rubai,o idomu,kur maytes batus perkat sau?man pvz labai sunku issirinkt,nes dauguma parduotuviu siulo tokius pacius,ne itin dailius batus.Man vienintele normali batu parduotuve Faith
Oas tai va rudeniui nusipirkau is nexto vaiku skyriaus,trecio dydzio,nes pvz man suaugusiu trecias dydis,tai buna platus

rubus dazniausiai perku river island- megstamiausia mano praduotuve, vyras dar apsipirkineja envy
. su batais taip pat sudetinga man. ieskau dazniausiai debengham'e arba faith

Labiausiai patinka Next, kai kurie H&M rubai, M&S apatinius daznai perku, uzsuku ir i Primark, pvz kokiu maikuciu ar siaip kasdieniu rubu laisvalaikiui. Jei kazka uzmatau grazaus Asdoje irgi perku. Neziuriu i etikete, labiau i patoguma, kokybe ir perkamu rubu paskirti.
Busimam mazyliui/ei perku ir mothercare, H&M, kai ka ir primarke radau neblogo
maternity rubus ziurinejau ir jau kai ka turiu ir mothercare ir H&M.
Galbut dar yra daug geru parduotuviu ir kokybisku rubu, tieisog neatradau dar ju, nes nebuvo poreikio labai ieskot, esu patenkinta auksciau isvardytomis
Tiesa, TKmaxx nelabai man
kaip skudurynas, pavargstu ten knistis ir nieko nerandu
Busimam mazyliui/ei perku ir mothercare, H&M, kai ka ir primarke radau neblogo

Galbut dar yra daug geru parduotuviu ir kokybisku rubu, tieisog neatradau dar ju, nes nebuvo poreikio labai ieskot, esu patenkinta auksciau isvardytomis

Tiesa, TKmaxx nelabai man

Vaikams perku is Next,Gap,Disney,Zara , mexx

QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 10 24, 15:42)
Mes daug kur perkam rubus, kazkaip nelabai megeja esu moketi tik uz etiketes pavadinima
Perku ta kas mano skoniui yra grazu, nebutinai kokios ten originalios prekes
Pvz vaikui perku is Primark, Matalan, Asda, Tesco, Woolworths.
Sau perku is Krisp, New Look ir t.t.

Pvz vaikui perku is Primark, Matalan, Asda, Tesco, Woolworths.
Sau perku is Krisp, New Look ir t.t.
o uz kokybe

batus irgi is visur,zaroj patinkanciu buna

QUOTE(maybe24 @ 2008 10 24, 21:34)
as Clarks sau batus perku. Kai ko nors ipatingo noriu i Camden Town vaziuoju
QUOTE(tauromama @ 2008 10 25, 18:24)
as Clarks sau batus perku

"Bullfrogs' batai. Kasdienai.
Papildyta:
QUOTE(Auksesmama @ 2008 10 25, 01:44)
Oas tai va rudeniui nusipirkau is nexto

Na mano toks ne-next skonis... Vienintele parduotuve, kur net apatiniu neperku! Nebet jei uosviene kuponu padovanoja.

Sveikos.. As, matyt, esu balta varna, nes TKMAXX net busvusi nesu
o i PRIMARK neinu is principo.
maziukei rubus dazniausiai perku NEXT arba MOTHERCARE arba H&M - man jie grazus ir tikrai kokybiski.
dar vaikams graziu ir pigiu rubu randu PEACOKS. Cia perku dazniausiai sunui, nes randu tinkamu dydziu kelnes.
Sau apsipirkineju visur, neturiu megstamos parduotuves. Daznai uzeinu i mazytes parduotuveles, ten buna graziu rubeliu
Papildyta:
o batus berkam tik CLARKS arba ECCO - megstam kokybiska avalyne

maziukei rubus dazniausiai perku NEXT arba MOTHERCARE arba H&M - man jie grazus ir tikrai kokybiski.
dar vaikams graziu ir pigiu rubu randu PEACOKS. Cia perku dazniausiai sunui, nes randu tinkamu dydziu kelnes.
Sau apsipirkineju visur, neturiu megstamos parduotuves. Daznai uzeinu i mazytes parduotuveles, ten buna graziu rubeliu

Papildyta:
o batus berkam tik CLARKS arba ECCO - megstam kokybiska avalyne

Na mano toks ne-next skonis... Vienintele parduotuve, kur net apatiniu neperku! Nebet jei uosviene kuponu padovanoja.

[/quote]
As dukrytei tik is nexto perku,labai kokybiski rubai..pati sau is drabuziu neperku,nes moterisku rubu maziausias dydis man dar gerokai per didelis

QUOTE(Egle22 @ 2008 10 26, 00:33)

"Bullfrogs' batai. Kasdienai.
o kas blogai su Clarks batais? as visada is ten vaikui batus perku. mokykliniai labai gerai laiko ir yra grazus. tik kad sau ten nieko nerandu. sau perkuosi is Barrats arba Faith.
As mazajam irgi is Clarks batukus ir basutes esu pirkus ir likau patenkinta ju kokybe. Sau tai belia kur perku,kur grazius ir man patinkancius, bet tinkancius pamatau, tai buna ir NEXT ir RIVER ISLAND, ir ZAROJ ai belia kur tik ,kad butu odiniai ir smagus