Na lingu lingu sako
As nieko nesakiau, as klausiau.Tai didelis skirtumas, nesusisnekam
kas tai per mirties energijos ir kad mirtis,tai energijos nebuvimas? Kas pacia moke ezoterikoje?
Ezoterikoje manes niekas nemoke, o va koncervatorijoje buvo keletas zmoguciu is kuriu as pati mokaisui, nes domejausi Visur kitur savamoksle, nes smalsute
Ka zinai sioje srityje?
Ar mirties srityje? nezinau nieko, isskyrus tai, kad dar man nelaikas:)
Mirtis ir nera energijos fiziniam kune! Bet tik fiziniame.
Na tai kas ta mirtis jei tai ne energijos?MAn taip ir nepaaiskejo
Artejant prie mirties vyksta stipri visos zmogaus (ir ne tik) energetikos persitvarkymas.
Kas tai per persitvarkymas?
Gerai zinomi faktai,kai po avariju,sunkiu ligu,kai zmogus buvo salia mirties
Ar tamsta kalbi apie ta tvarini su dalgiu ir juodu apsiaustu su kapisonu? Nu nenoreciau prie tokios atsidurti net po avarijos
,o gal jau ir patyre klinikine mirti,jis po to igauna tam tikru galiu!
TAi tamsta po kokios avarijos savas galias atradai ar igyjai?
Tik nesakyk,kad nezinojai!
SAKAU: NEZINOJAU!!! DEKUI KAD PASIDALINAI
Butent salia mirties ir vyksta tam tikri rezonanso procesai.
O kai tie procesai vyksta tai mirtis kur salia - is desines ar is kaires stovi? Nu jei ta su dalgiu
Tada keiciasi siela iki gelmiu ir tada,kaip pasalinis efektas yra fizinio kuno pagijimas.
O tai jei siela nesikeicia iki gelmiu, tik turputi, na sakysim iki keliu, tai tada kas su kunu - kaput?
Tai viena. Dar yra besalygines meiles energijos,kada zmogui nereikia pereiti tokiu sukretimu ir jis keiciasi,nors ir ne taip staiga.Siaip tai butent mano seminaro temos apie priesybes visame kame.Nuo fiziniu kunu,erdves iki laiko.
Vajej kaip gerai, kad neteko tamstos seminaruose buti, tai visai galva susukes butum, besalygines meiles energijos... wow, kaip galingai, pasikeitimai, va ir sakau, ziurek ko prasai Lingulingu, nes gausi, va ir susuko smegenus ne i ta puse apie mirties energijas ir priesybiu priesybes musu fiziniuose kunuose, beskaitaliojant... o tiesa, kelis mes ju turim, tuos fizinius kunus,
Cia reikalinga ne tik informacija,bet ir nuojauta ir pojuciai ir pastovus buvimas "uz remu".Yra tokiu ir as is ju mokausi.As tik mokinys

ir nepretenduoju i galutine tiesa

O zenklai nera beverciai. As sakiau kitaip! O Usui turejo konkretu tiksla,koncentravosi i tai ir ejo iki galo,iki mirties slenkscio.Jam tai buvo duota per energetikos transformacija ir per zenklus,apie kuriuos jis maste.Jei ten butu lietuvis,tai ir zenklai nebutu tokio stiliaus.
Jo, mano ex irgi sakydavo- jei bobute kiausius turetu tai dieduku butu, ale nera ir nebus tai ka daba daryti?
Tai aiskiai parode Takata,duodama skirtingus zenklus savo mokiniams ir del to veliau kilusios nedideles suirutes.Istorija labiau reikia tyrineti.