QUOTE(Nanata @ 2008 11 27, 13:53)
Apie Reiki girdžiu seniai, kas tai yra žinau tik apytiksliai.
Prieš keletą dienų, netikėtai turėjau šansą įsigyti pirmą pakopą. Viskas ko reikėjo - sumokėti "stafkę". (noriu iš karto pasakyti, kad Reiki Mokytoja - labai mielas žmogus ir šarlatane jos kaltini nenorėčiau). Bet štai kur klausimas. Jei kitą savaitę per pora valandų aš nusipirksiu antrą pakopą, o po savaitės "nusipirksiu" Mokytojo (kaip suprantu - tai trečioji), tai jau busiu reikiste (na, taip dar yra Karališkoji, berods).
Taigi po treju savaičių nieko neveikimo, tik sumokėjus pinigus, aš jau galėčiau rinkti pinigus iš kitų - daryti juos savo mokiniais.
Kažkaip nublanko man Reiki mano akyse. Pasirodė per daug kiekvienam prienama, paprasta ir kažkaip "pigu" (nepinigine prasme). Pakopos "nepirkau", man rodos, kad ir be pakopų galima imti ar siųsti energijas.
Gal aš čia neteisingai samprotauju, būtų įdomu išgirsti, ką reikistai apie tai mano.
Dajana Stain visas tris pakopas duoda per tris dienas- penktadienį, šeštadienį, sekmadienį. Nemanau, kad kuriam nors tai pakenkė, nors nesu tokio skubėjimo šalininkė. Mano nuomone, tarp pirmos ir antros pakopos turėtų praeiti mažiausiai trys savaitės, o tarp antros ir trečios- mažiausiai pusė metų.
Pritariu, kad ir be iniciacijų gali "gydyti" rankomis, bet siųsti energiją per atstumą- nežinau...Nesu girdėjus, kad bioenergetikai tai darytų...Na, galima siųsti vizualizacija meilę, auksinį lietų ir panašiai...Tos vizualizacijos veiks priklausomai nuo to, kiek vidinės jėgos turi...
Nesu girdėjus, kad LT kuris nors reiki mokytojas taip pardavinėtų pakopas...Kad kai kurių kanos aukštos (4000 lt už trečią)- žinau. Tai jų pasirinkimas.
Reiki sistemoje yra svarbus pats prijungimas prie agregoro.