Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 05, 10:35)
Bet atsiranda žmonių, kurie mėgina naudotis tavo gerumu, o kai prašo, negi atsisakysi?  mastau.gif

o kodėl negalima atsisakyti?
jūsų nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 05, 10:45)
o kodėl negalima atsisakyti?
jūsų nuomonė. 4u.gif

Matai, kiekvienas galvoja, kad jo problema yra pasaulinio masto mastau.gif O jei a tsisakai, gi turėtum kažkokią priežastį nurodyti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 05, 11:12)
Matai, kiekvienas galvoja, kad jo problema yra pasaulinio masto  mastau.gif  O jei a tsisakai, gi turėtum kažkokią priežastį nurodyti.

Bet juk neprivalai tos priežaties nurodyt. Nes neprivalai gelbėt viso pasaulio. Žmogus pats turėtų įdėti savo pastangų, o ne perkrauti jas ant svetimų pečių.

Pagelbėt gali, bet neprivalai. Mano nuomonė.
Ypač kai matai kad tavimi yra piktybiškai naudojamasi, o pats net piršto pajudint negali. Už jį turi kažkas tai padaryt.
Atsakyti
Visatoje dar galioja LAISVOS VALIOS PRINCIPAS schmoll.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ne visada yra lengva atsisakyti, net ir žinant tą laisvumo principą.

Aš manau šioje situacijoje geriausia būtų atsakyti, kad mielai padėtum, bet šiuo metu turi klientų, kuriems laisvą minutę siunti, jie susimokėjo ir Tu turi gerai atlikti darbą. Protingas žmogus tūrėtų suprasti, kad norėdamas iš Tavęs gauti paslaugų, turi tapti Tavo klientas, t.y. susimokėti. O neprotingi, tai jau čia jų problemos. Na nebent kai tikrai labai blogai ir pinigėlių visai nėra..
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 10 05, 19:34)
Ne visada yra lengva atsisakyti, net ir žinant tą laisvumo principą.

Aš manau šioje situacijoje geriausia būtų atsakyti, kad mielai padėtum, bet šiuo metu turi klientų, kuriems laisvą minutę siunti, jie susimokėjo ir Tu turi gerai atlikti darbą.

Galima butu taip atsakyti, jei IS TIKRUJU taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 05, 17:39)
Galima butu taip atsakyti, jei IS TIKRUJU taip ir yra.

Na taip, o jei prigulei pailsėti ir gauni sms? Parašyti: atsiprašau, man dabar laikas ilsėtis, gal kitą dieną...Iškart pasijusčiau kalta, pavadinčiau save tingine ir t.t.
Su šita problema nesusiduri tol, kol tik pradedi tuo užsiimti, nes norisi išmokti ir t.t. Bet kai tuo užsiimi daugiau nei septynetą metų, altruizmas sumažėja...Aišku, jei žmogus į tave kreipiasi retai, jam išties rimta problema, tada visi miegai išgaruoja, bet išties dauguma atvejų tokių, kad pačiam žmogui reikia spręsti savas problemas... mastau.gif
Atsakyti
Jau senokai sakau tiesą,todėl liko mažai draugų....bet atsirado naujų. wub.gif Kai kas sakys,kad tik kvailys visada sako tiesą,....o aš nelabai į tai.. biggrin.gif Žinoma,truputį meluojant gal geriau gyventi,bet ką daryti,jei man netinka šis požiūris?Taip ir apsisprendžiau-geriau patylėti,arba sakyti tik tiesą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 05, 21:38)
Na taip, o jei prigulei pailsėti ir gauni sms? Parašyti: atsiprašau, man dabar laikas ilsėtis, gal kitą dieną...Iškart pasijusčiau kalta, pavadinčiau save tingine ir t.t.
Su šita problema nesusiduri tol, kol tik pradedi tuo užsiimti, nes norisi išmokti ir t.t. Bet kai tuo užsiimi daugiau nei septynetą metų, altruizmas sumažėja...Aišku, jei žmogus į tave kreipiasi retai, jam išties rimta problema, tada visi miegai išgaruoja, bet išties dauguma atvejų tokių, kad pačiam žmogui reikia spręsti savas problemas... mastau.gif

Visas situacijas zmogus susikuria pats. Taip yra ir del ,kaip cia rasoma, daugybes SMS su prasymais. Matyt, daug kam istrige nuolatinis pasireklamavimas kiek moteru i tave kreipiasi, kaip sekmingai gydai, kiek metu ezoterikoje ir t.t. Ir juk zinai ka daryt, jei supranti, kad patiems zmonems reikia spresti ju problemas. Jei jautiesi kalta, tai kazkas negerai su tavim pacia. Gal del to laisvo pasirinkimo desnio. Ir jei uz tuos seansus uzmoketu, tai jau tada mestum visus darbus, nebeprigultum pailseti ir t.t. ?
Siaip tai cia eilinis EGO pliupsnis: vel minima kiek ten n metu uzsiimi, kad neivertina tavo gerumo ir pan. O jei taip ilgai tai praktikuoji, tai jau turetu susidelioti visi prioritetai kam kada ir kiek siusti...ir uz kiek smile.gif
Siaip, ne visiems siunciama ir jei uzsiimi tuo maziau nei septynis metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 05, 20:01)
Visas situacijas zmogus susikuria pats. Taip yra ir del ,kaip cia rasoma, daugybes SMS su prasymais. Matyt, daug kam istrige  nuolatinis pasireklamavimas kiek moteru i tave kreipiasi, kaip sekmingai gydai, kiek metu ezoterikoje ir t.t. Ir juk zinai ka daryt, jei supranti, kad patiems zmonems reikia spresti ju problemas. Jei jautiesi kalta, tai kazkas negerai su tavim pacia. Gal del to laisvo pasirinkimo desnio. Ir jei uz tuos seansus uzmoketu, tai jau tada mestum visus darbus, nebeprigultum pailseti ir t.t. ?
Siaip tai cia eilinis EGO pliupsnis: vel minima kiek ten n metu uzsiimi, kad neivertina tavo gerumo ir pan. O jei taip ilgai tai praktikuoji, tai jau turetu susidelioti visi prioritetai kam kada ir kiek siusti...ir uz kiek smile.gif
Siaip, ne visiems siunciama ir jei uzsiimi tuo maziau nei septynis metus smile.gif

Tiesiog norėjau pasitarti su kolegomis, o tu išvartei savaip...
Kiekviename darbe yra taip pat- kuo daugiau metų tuo užsiimi, tuo ramiau į viską žiūri, net į žmonių ligas ir problemas...Iš pradžių norisi gelbėti visą pasaulį, o paskui pamatai, kad žmonės gelbėtis turėtų patys...
Taip, kai siunčiu Reiki, žmonėms tai išties labai padeda. Tai ką man dabar daryti? Užsidėti dinazaurės kaukę? biggrin.gif

Tema baigiasi. Gal kas sukurtumėt trečiąją? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti