turi katina? kazkur skaiciau, kad katina galima gerai pakarauti energija, kad ilgai ir sveikai gyventu.
mano katė ir taip per daug gyvybinga

nu tai padaryk, kad ji butu gyvybinga ir po 20 metu
QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 14:53)
nu tai padaryk, kad ji butu gyvybinga ir po 20 metu
O tu jau taip padarei? Man tai, pvz., patinka, kad katės neilgai gyvena...Penketą metų laikai juodą, paskui penketą metų rainą, paskui- ryžą...
Reiki naudoju jau treti metai, per ta laika apturejau sirdies operacija, po to laukiausi, pagimdziau, auginu sunu. Beje, ketvirtaja iniciacija gavau besilaukdama. Galiu palyginti gyvenima pries Reiki ir po. Skiriasi kaip diena ir naktis
Galiu palyginti, nes esu turejusi dvejas operacijas- iki Reiki ir po Reiki. Zaizdos gijo nepalyginamai, organizmas atsistatinejo daug greiciau. Ir cia tik pradzia buvo, reiki naudoju visur ir visada. Pradejo taip pat keistis ir salia esantys zmones, dabar ir vyras reikistas, abu vienas kita palaikom, jis jau ziuriu tampa mano mokytoju, ne as jo
Tai ne tik energija, tai gyvenimo budas, ir jis dabar daug prasmingesnis, sviesesnis, darnesnis. Gali kas ka nori sakyti, bet manes nieks neitikins, kad reiki tai blogio, tamsos jegu darbas. Tai gali buti kaip ramentas, sielos tobulejimo kelyje, ateis laikas, gal ir nebereiks daugiau jo, kazkuo kitu naudosiuosi, o kol kas, as megaujuosi tuo ka turiu, ka darau, ka jauciu
Linkiu ir jums to paties

fui vaizgante, bent jau neprisipazintum, kad taip greit kates i kapus nuvarai. galetum geriau ta pacia kate perdazyti pagal nuotaika.
normali kate turetu traukti bent 10 metu, 6-7 max traukia visokios isvestines a la siamo.
normali kate turetu traukti bent 10 metu, 6-7 max traukia visokios isvestines a la siamo.
QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 15:40)
fui vaizgante, bent jau neprisipazintum, kad taip greit kates i kapus nuvarai. galetum geriau ta pacia kate perdazyti pagal nuotaika.
Dar tik antrą katę turiu, bet pas mano mamą retai kuri ir metų sulaukia- tai po mašina pakliūva, tai kokią apnuodytą pelę suėda ir nudvesia... Mama kačių begalę jau turėjus...
Tiesa, ši mano katė ypatinga- turi pirmą iniciaciją, visuose mano seminaruose aktyviai dalyvauja (būtinai kurio nors reikisto vandenį išlaka)

nu tai ziurek, gal istemps 20 metu - kad pagerinti tavo mamos kaciu gyvenimo statistika

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 23, 17:18)
Dar tik antrą katę turiu, bet pas mano mamą retai kuri ir metų sulaukia- tai po mašina pakliūva, tai kokią apnuodytą pelę suėda ir nudvesia... Mama kačių begalę jau turėjus...
Kačių skriaudėjos...

QUOTE(Urartu @ 2009 02 23, 16:26)
Miestas yra kačių skriaudėjas

Idomiai jus cia apie kates. O maniske labai nemegsta Reiki. Kai pajungiu, prieina, sumiaukia ir iseina...Visu savo elgesiu rodydama, kad jai tai ne prie sirdies

QUOTE(Ikulia @ 2009 02 23, 18:22)
Idomiai jus cia apie kates. O maniske labai nemegsta Reiki. Kai pajungiu, prieina, sumiaukia ir iseina...Visu savo elgesiu rodydama, kad jai tai ne prie sirdies 

Gal jai per stipru?