Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 23, 18:46)
Gal jai per stipru?

Gal g.gif Siaip, jai net "nesiulau", sau darau...o ja net tai nervina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2009 02 23, 21:12)
Gal  g.gif Siaip, jai net "nesiulau", sau darau...o ja net tai nervina  bigsmile.gif

Kas ten žino, kas ją nervina...
Atsakyti
Katės skirtingos, kaip ir mes visi. Kažkuriam kitam forume vienas žmogeliukas sakė, kad po reiki iniciacijos viena jo katė iš tolo jo lenkiasi, o kitai reiki niekad nebūna gana - dar po ranka stengiasi palįst ir visaip kaip po kojom pinasi, vos nenuverčia jo biggrin.gif
Atsakyti
ar žmogui gali netikt reiki iš principo? Kokios to priežastys?
Atsakyti
Kažką tu čia keistai sušnekėjai. Paaiškink geriau situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 03 20, 17:39)
Kažką tu čia keistai sušnekėjai. Paaiškink geriau situaciją.

netikti kaip sveikatinimo būdas. Žmogus, kuriam atliekama reiki, jaučiasi...kaip čia išsireiškus, ne pozityviai. Kaip ta katė...pasišalint poreikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 20 kovo 2009 - 21:57
wild atsakau kaip Reiki (ir ne tik) mokytojas. Reiki,nors ir universalus "vaistas",bet tai vaistas.Atmetimas tokio vaisto ateina iš sielos gelmės.Taip būna,kai sielai pavojinga priimti gatavą produktą.Siela norii išsiugdyti savo imunitetą,kad nereiktų vaistų iš išorės.O tie sielos norai iš praeitų gyvenimų patirties.Žmonės individualūs ir net universalios priemonės ne visiems tinka. Wild ieškok savęs suvokimo būdų,kurie tik tau tiktų mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 03 20, 22:24)
wild atsakau kaip Reiki (ir ne tik) mokytojas. Reiki,nors ir universalus "vaistas",bet tai vaistas.Atmetimas tokio vaisto ateina iš sielos gelmės.Taip būna,kai sielai pavojinga priimti gatavą produktą.Siela norii išsiugdyti savo imunitetą,kad nereiktų vaistų iš išorės.O tie sielos norai iš praeitų gyvenimų patirties.Žmonės individualūs ir net universalios priemonės ne visiems tinka. Wild ieškok savęs suvokimo būdų,kurie tik tau tiktų  mirksiukas.gif  Sėkmės  4u.gif

Aurelijau,as ne reikiste,bet pagarba Tau,kad,budamas reiki meistru, nevengi pasakyti ir ne tokios "iskirtinai pozityvios" reiskinio puses.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 03 20, 22:40)
Aurelijau,as ne reikiste,bet pagarba Tau,kad,budamas reiki meistru, nevengi pasakyti ir ne tokios "iskirtinai pozityvios" reiskinio puses.....

Čia nuo kada ne reikistė? Pirma iniciacija gauta 2007 10 26, antra- tų pačių metų 12 02. g.gif
Gal dar ir vaikų inicijavimo datas parašyti?
Apsimelavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 20 kovo 2009 - 23:13
Tesiant tema apie kates, mano katinas visada po mano inicijaciju grizus namo nepazindavo, tik pradejus kalbeti atpazindavo ir pora dienu privengdavo. Po inicijaciju tai neatpazindavo mano pasikeitusiu vibraciju, o privengdavo del to kad is kart jam budavo per stiprios mano vibracios, laikui begant priprasdavo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 21, 00:59)
Čia nuo kada ne reikistė? Pirma iniciacija gauta 2007 10 26, antra- tų pačių metų 12 02.  g.gif
Gal dar ir vaikų inicijavimo datas parašyti?
Apsimelavai?

Ar Reiki meistras turi teisę viešinti tokią informaciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 03 21, 07:29)
Ar Reiki meistras turi teisę viešinti tokią informaciją? g.gif

bigsmile.gif Neturiu ko slepti siaip jau,jeigu nekalbesim apie elementaria profesine? g.gif etika.....Tiesiog mano supratimu,jeigu turi kad ir 150 ivairiausiu sertifikatu,"iniciaciju" ar dar kokio bieso,bet nepraktikuoji,tai kazi ar gali vadintis kokiu nors...-istu, ....-ologu ar kaip nors panasiai.....O vaikai cia prie ko???? Matyt-prie TO PACIO lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti