Įkraunama...
Įkraunama...

Kadangi nesimiega...

Akivaizdu, bet tikrai neįtikėtina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2010 01 19, 16:11)
Akivaizdu, bet tikrai neįtikėtina bigsmile.gif

kam kas duota tongue.gif
Atsakyti
Pati greit antra gimdysiu ,norisi kuo naturaliau ,bet nesirysiu namie to daryt ,visdelto pirma buvo virs 4 kg ,o antras tikiu bus didesnis blush2.gif
saunuole tu mama 4u.gif
Atsakyti
Tikrai,kad saunuole thumbup.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2010 01 29, 22:30)
Pati greit antra gimdysiu ,norisi kuo  naturaliau ,bet nesirysiu namie to daryt ,visdelto pirma buvo virs 4 kg  ,o antras tikiu bus didesnis  blush2.gif 
saunuole tu mama 4u.gif

Nebutina namie gimdyti. Gali viska gauti ligoninej, tik reikia zinoti, ko nori ir tai gausi, visas aptarnaujantis personalas yra zmones, tik kartais jie skuba, nes jiems tai rutina.
Vaiko gimimas yra jo gimtadienis ir pati sprendi, ka kvieti i jo gimtadieni, "sveciai" turi elgtis pagal tavo norus. Nori pvz tupint gimdyti, tai ir darai, sakai, nesigulsiu ir neguli, nieks prievarta neguldys.
Tiesiog, manau, kad gimdymas yra labai individualus procesas, reikia tiktai isiklausyti i save, intuityviai jauti, kas tau geriausia, tik reikia leisti toms juslems reikstis. O kad ligonines personalas bando procesa pakreipti tam tikra linkme, tai toks ju darbas, ziureti "erelio akim" ir pastebeti kritinius atvejus.
Linkiu sekmes, atrandant save. mirksiukas.gif
Atsakyti